Skip to main content

Mallorca - Hotel Club Santa Ponsa

Nyhet med All Inclusive

Fräscht boende på Hotel Club Santa Ponsa 3* med fantastisk utsikt över bukten i Santa Ponsa. Orten Santa Ponsa är belägen ca 30 minuter från Palma och är en väldigt trevlig och mysig ort på Mallorcas sydvästra sida.
Utöver den underbara utsikten som hotellet har så ingår även all inclusive och gångavstånd till senaste generationen konstgräsplan.
 

Boende

Boende

Panorama-utsikt

Boende på 3* Hotel Club Santa Ponsa, som ligger centralt i Santa Ponsa med en fantastiskt panorama-utsikt även bukten och orten. Boende är baserat del i trippelrum, men finns möjlighet både till dubbelrum och enkelrum. All Inclusive är inkluderat så utöver frukost, lunch och middag varje dag så ingår snacks mellan måltiderna, samt fri dryck så som soft drinks, öl, vin och sprit mellan 11:00 - 23:00. Här finns 2st utomhuspooler varav en är uppvärmd året om.
 

Destination

Destination

Strand & stad

Santa Ponsa ligger på sydvästra sidan av Mallorca vid Palmabukten. Avståndet från flygplatsen i Palma är ca 3 mil och tar ca 30 minuter med buss. Mest känd är Santa Ponsa för sin vita vackra strand och familjära stadskänsla. En lugnare ort än sin granne Palmanova i öst, men endast 10 minuter med bil i mellan för den som önskar mer puls på kvällstid.

Träning

Träning

Konstgräs

Konstgräsplanen i Santa Ponsa lade om i Oktober 2016 med den senaste generationens konstgräs. Planen är belägen ca 800 meter ifrån hotellet. I grundpaketet så ingår det 4st träningspass à 1,5 timme. Självklart är det möjligt att minska eller öka antalet träningspass efter ert önskemål. Det ingår även vatten till träningarna.
 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs