Skip to main content

STÄNGT FÖR RENOVERING Setubal - 4* Montado Golf Resort 1 vecka

Prisvärt & lugnt

Montado Golf Resort är ett perfekt resmål för er som vill spela mycket golf i trevliga omgivningar under en vecka i Portugal. Ca trekvarts bilfärd söder om Lissabon ligger fina och historiska kuststaden Setubal med några av Portugals bästa stränder, mysiga kvarter, massor av bra restauranger och en gemytlig atmosfär. Ca 15 minuter öster om Setubal ligger golfbanan Montado med sitt tillhörande 4* hotell utsträckt mellan vingårdar och till stor del orörd natur. Här trivs man enkelt i lugna omgivningar och med golfbanan direkt utanför hotellet samtidigt som man har möjlighet att botanisera bland regionens gastronomiska höjdpunkter, besöka de vackra närliggande stränderna eller något av de historiska slotten i regionen. Boende sker i stora bekväma rum med balkong som vetter mot golfbanan, här sitter man gärna och avnjuter en förfriskning efter golfrundan. På hotellet finns också pool, SPA med behandlingar, restaurangen All in One med lokala och internationella rätter och baren Pitch and Putt som erbjuder en avkopplande miljö och enklare maträtter.  

Golf spelas på hemmabanan Montado som ligger direkt vid hotellet. Detta är en flack, välunderhållen bana kantad av vingårdar och angenäm natur första nio och lite mer bebyggelse avslutande nio.  Här kan alla typer av golfare oavsett hcp trivas då Monatod är en rolig bana där man kan utmana eller spela mer på säkerhet. Vill man spetsa till golfupplägget bokar vi också andra banor i regionen som uppskattade Quinta do Peru eller Troia Golf.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.  

Boende

Boende

Montado Golf Hotel

Montado Golf Hotel är ett modernt golf- och SPA-hotell med 4* och fina faciliteter. Här finns 93 rum, alla med utsikt över golfbanan och med balkong. Rummen har luftkonditionering, kaffekokare, WiFi, hårtork i badrummet, minibar, platt-tv och alla rum har en modern och fräsch känsla. 

Allt du önskar

På hotellet finner ni förutom golfbana och bra övningsområde också bland annat en restaurang, bar, SPA, pool, soldäck och ett gym.

Charmiga Setubal

Att ta sig in till charmiga Setubal för ett stort utbud av resturanger, barer, gemytliga shoppinggator, hamnen och de mysiga torgen rekommenderas. Resan hit med hyrbil eller taxi tar ca 15 minuter. I närheten av Setubal ligger också några av västkustens absolut vackraste sandstränder.

Golf

Montado GC

Montado Golf Course är en underhållande och rolig golfbana för både proffs- och amatörer. Banan slingrar sig genom vinodlingar och orörd natur men avslutas med lite bebyggelse längs banan där hål 18 bjuder på ett praktfullt avslut i form av en ö-green. På Montado spelar ni i övrigt in på stora vältrimmade och inbjudande greener. Utöver golfbanan finns bra övningsområde och träningsfaciliteter i anslutning till banan.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd På hotellet
HCP-krav 36 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Nej
Korthål Nej Restaurang Ja
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd På hotellet
HCP-krav 36
Driving range Ja
Putting green Ja
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Ja
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Nej
Korthål Nej
Restaurang Ja

Hyrbil/transfer

Hyrbil/Transfer

I detta golfpaket till Montado kan man få både hyrbil och transfer. Fråga din kontaktperson vad som blir bäst för just dig. 


Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

 

Se fler resmål

Nyfiken på fler resmål? 

Se fler av våra golfpaket med bra boenden i närheten av Lissabon

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs