Skip to main content

F1 Ungern - Budapest

F1 Ungern - Budapest

Mitt i högsommaren bjuder Budapest in till motorfest. Här bor ni centralt i denna vackra och prisvärda stad med mycket kultur, historia och billig shopping att upptäcka tillsammans med gastronomiska höjdpunkter.

Hugaroring ligger belägen nära den lilla byn Mogyorod öster om staden. Hit åker vi med egen transferbuss på bekväma tider.
Boende sker på minst 3* hotell i centrala Budapest, nära restauranger, shopping och nöjen.

I paketet ingår helgbiljtter på sektionen Bronze 1 som är belägen i slutet av rakan mellan kurva 5 och 6, dessa platser erbjuder bra vy över kruvorna 5, 6 och 7 och två rakor mellan dessa kurvor. Det går naturligtvis att uppgradera biljetten på förfrågan. Kanske till vår favorit Guld 4 som ligger i 1a kurvan och väldigt tajt på depå utfarten som högsta F1 action varv efter varv.

Vi anordnar även en kryssning på Donau där vi åker under alla broar först i dagsljus innan mörkret faller och alla vackra byggnader tänder all belysning.

Vi har flera olika paket allt från land arrangemang till kompletta paket med flyg och möjligheter att skräddarsy det ni önska, ni kommer få fin guidning av våra mycket erfarna guider.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs