Skip to main content

Katalonien FÄRDIGT PAKET - Longstay Hösten 2023

Detta paket är ej tillgänligt men vi hänvisar till vår skräddarsydda resa till samma destination.

Klicka på länken nedan:

https://www.herewego.se/golfresor/longstay/spanien/pierre-vacances

Komplett paket med fri golf, tävlingar och centralt boende

I utkanten av Salou, ligger boendet Pierre & Vacances. 25 lägenheter fördelad på 9 fristående byggnader är det perfekta boendet för er som vill stanna lite längre. Här spelar du på Gaudi och Costa Dorada med en tävling i veckan inklusive lunch och prisutdelning. Under tävlingarna närvarar en representant från Here We Go. I detta golfpaket ingår flyg från Köpenhamn och Stockholm. 

Upplev en månad av härlig golf, trevligt boende och bra service!

Golf

Infinitum (fd Lumine)

På infinitum finns 3 golfbanor av högsta klass, mästerskapsbanan Hills och systerbanorna Lakes och Ruins som är designad av legenden Greg Norman. Hills nominerades 2018 som en av Spaniens bästa golfbanor av World Golf Awards. 

 

Klassiska Costa Dorada GC

Inkluderat i Longstay-paketet är obegränsat antal golfrundor på klassiska Costa Dorada GC. Njut av utslag från en kulle med fantastisk utsikt över både banan och havet. Banan är omgärdad med palmdungar och andra exotiska trädarter. Golfbanan erbjuder både variation och tuffa tekniska utmaningar. 

Costa Durada GC: klubbhus är nyrenoverat i traditionell katalansk stil men ör ändå modernt- det står en sida vid sida med det gamla rustika området. 

Golf

 

Unika Gaudi

Gaudi Golf är en helt nyrenoverad golfbana och en dröm för många golfspelare. Här blir golfspelandet till en unik upplevelse i underbar medelhavsmiljö med oliv-, pinjeträd och vackra sjöar. 18 hålsbanan med par 71 på Gaudi Reus Club är lämplig att spelas till fots. Det är inte avståndet som gör banan svårare utan snarare vattenhindren, de välplacerade bunkrarna och den smala formen på vissa fairways. 

 

 

Boende

Boende

Nyrenoverade Pierre & Vacances

Pierre & Vacances ligger i ett lungt område i utkanten av Salou. Här erbjuds 25 fullt utrustade lägenheter med garage. De nyrenoverade lägenheterna har 2 sovrum, badrum med ducsh och- toalett, vardagsrum med bäddsoffa, fullt utrustat kök och matplats i en öppen planlösning. Här finns även centralvärme, luftkonditionering, Wifi och internationella Tv-kanaler.

Egen terrass eller balkong

Alla lägenheter har egen terrass eller balkong i olika vädersträck några med härlig eftermiddagssol. Mot ett extra tillägg kan du boka en takvåning med en stor terrass på ca 45 kvadratmeter. 

Lägenheterna har en vacker gemensam trädgård med två utomhuspooler (ej uppvärmda) som får nyttjas året om. Anläggningen har även en bemannad reception. 

Strandnära läge

Avståndet till stranden är ca 850 meter och centrum når du efter en 10 minuters promenad.  

Om resmålet

Costa Daurada

Söder om Barcelona hittar vi Costa Daurada och den underbara kust-staden Salou. njut av de vackra stränderna och den mysiga palmkantade strandpromenaden. Costa Daurada är ett paradis för golspelare med några av Spaniens bästa golfbanor.

Barcelona

Efter lite mer än en timmes tågresa kan du nå storstaden Barcelona. Staden har vuxit kraftisgt i popularitet tack vare sitt stora utbud av sevärdigheter och fantstisk matkultur. Detta är ett perfekt resmål för en dagsutflykt. 

Besök antika Tarragona

För den historisk-intresserade finns möjligheter att besöka den antika staden Tarragona (världsarv). Promenera på de mysiga gatorna med tätt mellan restauranger och butiker.

 

Hyrbil

Hyrbil ingår

I longstay-paketet ingår hyrbil med basförsäkring och fria mil samt en depositionsavgift. 

Se fler resmål

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra longstaypaket i Spanien

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs