Skip to main content

Murcia - 4* Tryp Rincon 1 vecka

Stadspuls med mer än bara golfen 

Stadsliv, gastronomi, nöjen, kultur, historia och shopping. Murcia är som en enda stor golfresort med gigantiskt utbud och underhållande golfbanan Altorreal endast en kvarts färd från hotellet. Ni bor centralt på fräscht hotell och inkluderat är all transfer samt golfbil på samtliga 5 förbokade golfrundor. Murcia är en helt fantastisk mysig upplevelse som ger er mer än bara trevlig golf.

JUST NU! Prissänkt 1 000 kr!
 

Boende

Boende

Mitt i smeten

Beläget mitt i staden nära katedralen, stadshuset, muséum, restauranger, butiker och caféer är TRYP Murcia Rincón de Pepe en perfekt utgångspunkt för att utforska den vackra staden Murcia. Hotellet har 144 moderna och rymliga rum som alla är väl utrustade och har WiFi, luftkonditionering, kassaskåp och minibar. Tre restauranger och ett frukostrum serverar rätter från morgon till kväll. På hotellet finns dessutom ett casino och en sportbar på nedre plan.

Transfer ingår

All transfer golfdagar från hotell till golfbanan och retur igen ingår i paketet. 

Parkering

Parkering finns i bevakat garage nära hotellet och ingår utan extra kostnad om ni har hyrbil i ert paket.

Golf

Golf

Altorreal

Altorreal är en utomordentlig golfbana, designad av Dave Thomas, belägen några kilometer utanför Murcia. Här spelar den vane golfaren gladeligen flera varv då variationen på layouten är stor och det går definitivt inte bara rakt fram. Ni kommer stöta på lika många smått kuperade hål som flacka hål och en hel del vatten står i vägen mellan er och greenerna, framförallt märks det på hål 9 och 18. Med andra ord kommer det taktiska sinnet att sättas på prov då och då. Vi anser att Altorreal är en bana som utmanar de spelare som har ett lågt hcp men att spelare med högre hcp kommer att trivas och glädjas av en runda eller flera på Altorreal. Till er runda ingår nu alltid golfbil men banan är möjlig att promenera runt.

Lunch

Vi kan också rekommendera den mycket prisvärda lunchen som med fördel avnjuts på klubbhusets härlig solterras.

Kundfavorit

Altorreal som är en relativt ny bana i vårt utbud har redan fått mycket beröm och höga omdömmesbetyg från många av Here We Go´s resenärer och kan anses som ett guldkorn i området.

Paketet innehåller 5 rundor obegränsad golf per dag. Vi garanterar tidiga starttider som ger möjlighet till en andra runda golf samma dag om så önskas. 
Golfbil till alla golfrundor ingår i paketet. 

Hyrbil/transfer

Transfer

I detta paket ingår flygplatstransfer tur och retur hotellet. 

Om så önskas hjälper vi er gärna boka hyrbil. Vi rekomenderar bil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar då inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek anpassar vi efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Parkering i bevakat garage nära hotellet ingår i paketet.

 

Om resmålet

Uppgradering

Vi uppgraderar nu Murcia till fem dagars fri helt obegränsad golf. Vi garanterar också tidiga starttider, så den som önskar har möjlighet att spela en andra runda samma dag om orken och suget finns.

Golfbil och transfer

Paketet innehåller golfbil på samtliga av era 5 förbokade golfrundor. Vi har dessutom lagt in fri transfer från och till flygplatsen samt transfer till och från golfbanan på Era speldagar. 
- Enklare och bekvämare än så här kan det knappast bli!

Pribelönad golf och storstadspuls

Söker du efter en härlig golfupplevelse i en magnifik kombination av storstadspuls, lovprisad golf, och idealiskt väder? I Costa Calidas metropol, Murcia, med nästan en halv miljon invånare kommer ni ta med er minnen för livet. Staden grundades av morerna redan på 800-talet vilket gör att staden erbjuder en historia som är värd att utforska, där stadskärnan domineras av den ståtliga katedralen. Här hittar ni klassiska turismstråk och har en halvtimme till turistorterna på kusten, men ni kan även få uppleva ett mer autentiskt och äkta Spanien. Här finns gott om restauranger som serverar genuina spanska medelhavsrätter och ett flertal lokala marknader med stor chans för att fynda. Man njuter verkligen av det avslappnade tempot och de humana priserna ger ytterligare mervärde till vistelsen i Murcia.

Fräscht boende

Här får ni njuta av boende på det fräscha hotellet Rincon de Pepe. Hotellet erbjuder förstklassig service och bra komfort med centralt utgångsläge i denna stad fylld av historia och genuina spanska stråk. Från hotellet har ni några få steg till stadens stora utbud av shopping, kultur, nöjen och restauranger. Detta är en destination som är perfekt för er som vill spela golf på bra banor men som även vill uppleva mycket mer och kunna njuta av det genuina Spanien under er semester.

Golf utan regn

Att Murcia dessutom räknas som en av de torraste platserna i Europa med mindre än 400 millimeter regn och mer än 300 soldagar per år gör området extra attraktivt som golfdestination under höst, vinter och vår. Golf spelar ni på underhållande och välrenommerade Altorreal GC bara några få kilometer från stadens centrum, en bana man gladeligen spelar om och om igen. Fri golf ingår under fem dagar med förbokade starttider.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs