Skip to main content

Rompido - 5*Precise Golf Resort El Rompido 1 vecka

Hög klass till bra pris! 

 

Golf El Rompido ligger i provinsen Huelva, i den västra delen av Andalusien, och är integrerad i den naturliga miljön i Marismas del Río Piedras. El rompido är den enda golfbanan i regionen som har 36 hål (norra banan och södra banan) utan någon fastighetsutveckling runt sig.

Dess två 18-hålsbanor, omgivna av tall- och apelsinlundar, rynkar myrarna och öppnar mot Atlanten med spektakulära vyer, vilket ger dem som går genom dem en unik känsla. Naturens kraft är närvarande vid varje steg, vilket gör golfutövandet till ett nöje för sinnena.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Golf

Golf

36 hål med fin omgivning

 

Norra fältet

Den norra banan invigdes i juni 2006 och är enligt "Peugeots guide till de 1 000 bästa banorna i Europa", ett monument över modern, intelligent och rolig golf. Modern eftersom den kombinerar kraft och precision; intelligent eftersom det tvingar att tänka slagen; och roligt eftersom dess medelstora greener kommer att underhålla både den skickligaste spelaren och de högsta handikapparna.

Turen smälter in i en vacker natur och kräver inga orimliga smällar.

 

Södra fältet


Invigd i oktober 2003 gränsar den södra banan till klubbhuset och är uppdelad i två varv med mycket olika egenskaper, både på teknisk och landskapsnivå. Tallskogen, olivträden och kärret växlar varandra och kräver av spelaren strategi och precision i sina skott. Banan, som lätt spelas till fots, erbjuder breda greener känd som en av de snabbaste i Andalusien.

Blandningen av tropiskt och vintergräs ger fairways en mycket bekväm och uppskattande känsla.

 

 

Hotell

Hotell

El Rompido ligger i hjärtat av ett lugnt naturreservat, i en av de vackraste regionerna i södra Spanien, bara en timme från Sevillas och Faros flygplatser.

Resorten är ett 5 * hotell här finns även lägenheter. 

Hotellet har 184 rum och 12 sviter, alla elegant designade för att erbjuda maximal komfort för gästerna.

Alla rum har en minibar, LCD-TV, telefon, telefonsvarare, internetuppkoppling och ett fullt utrustat badrum, samt en terrass eller balkong med fantastisk utsikt över trädgården och golfbanan.

Lägenhetshotellet med sina 305 rymliga och välutrustade lägenheter med ett och två sovrum, och dess breda utbud av aktiviteter, erbjuder en oförglömlig semesterupplevelse för familjer. Dessutom har resorten flera restauranger och barer, pool, spa och ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter.

De höga standarderna på servicekvalitet och faciliteter på Resort garanterar en oförglömlig upplevelse, oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull. 

Hyrbil/transfer

Transfer/Hyrbil 

 

I det här paketet kan vi erbjuda både hyrbil och transfer efter kundes önskemål 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs