Skip to main content

Leixlip - 4* Courtyard Hotel

Upplev födelseplatsen till Guinnessdrycken 

I hjärtat av Leixlip ca tjugo minuter från Dublins flygplats och Dublins centrum ligger legendariska Courtyard Hotel, byggt på platsen där det första Guinness-bryggeriet låg. Här finns Arthurs Bar som serverar öl från mikrobryggerier och naturligtvis Guinness, pianobaren med livemusik och på innergården kan man njuta en en skön atosfär efter en dag på golfbanan. Från hotellet är det gångavstånd till ett brett utbud av restauranger och nöjen liksom till Leixlip slott. Buss nummer 66 tar er in till centrala Dublin om man söker ett ännu större utbud av shopping, nöjen och sevärdheter. Golf spelas på riktigt trevliga parklandsbanor på närbelägna Carton House O´Mera Course och Luttrellstown samt uppskattade linksbanan Portmarnock the Links. Transfer på plats mellan flygplats - hotell och hotell - golfbanor t/r ingår.

Priserna är baserade på 4 resenärer, be oss om offert om ni är fler eller färre som reser.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Guiness bryggeri

Byggt där Guinness första bryggeri en gång stod finns det en historia av öl på hotellet. En av höjdpunkterna är såklart Arthurs Bar som serverar riktigt bra barmat, öl från lokala mikrobryggerier och här visas allt som oftast golf, fotboll eller rugby på storbilstv när det inte bjudsa på livemusik. Pianobaren är ett gott alternativ om man vill ha en lugnare och mer avkopplad atmosfär, här är det dessutom uppträdanden på fredagar och lördagar.

Luftiga rum

Alla rum är av god storlek och innehåller det man förväntar sig av ett 4*hotell inklusive bekväma sängar, Wifi, tv med internationalla kanaler, kaffemaskin, kassaskåp och hårtork.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs