Skip to main content

Puerto Banus - 4* Melia Marbella Banus

Hög nivå på golf & boende 

Melia Banus är ett perfekt resemål för en weekend om man vill kombinera högklassig golf med nöjen och gastronomiska upptäckter i nöjesmetropolen Puerto Banus. Från hotellet är det en kort promenad till marinan som kantas av restauranger, barer, nattklubbar och designbutiker och i hamnbassängen ligger den ena lyxbåten efter den andra. I paketet ingår tre golfrundor och vi har lagt dom på närbelägna toppbanor. Svenskklubben Los Naranjos, mästerskapsbanan Rio Real och populära La Quinta nås alla inom ca femton minuters körtid med er fullt försäkrade hyrbil som är inkluderad. Beoende sker i välutrustade standardrum som alla har två queensize-sängar, tv, luftkondirionering, wifi och alla andra bekvämligheter som kan erfersökas. På hotellet kan ni koppla av vid poolbaren, i loungen, ta ett dopp i utomhus- eller inomhuspoolen eller äta gott i nya topprankade bistorrestaurangen eller i bufférestaurangen. 

Golf

Golf

Los Naranjos Golf Course

Los Naranjos Golf Course är enligt berömda bandesignern Robert Trent Jones "En av mina allra bästa golfbanor". Kanske styrks detta av att banan bl.a. varit värd för Spanish Open vid två tillfällen under 2000-talet. Varierande fairways, stora, snabba, onulerande greener och 97 bunkrar finns att bekanta sig med. Banan mäter 6457 meter och de nio första hålen är mer kuperade och oberäknerliga medan de sista nio är vida och mer vänliga med långa fairways utbredda mellan palmer och apelsinträd. Hcp krav 27 för herrar och 35 för damer. Los Naranjos är en av Here We Go Golfs mest bokade golfbanor och en av de banor som får bäst kritik i Spanien.

Rio Real

Rio Real är en utav de mest uppskattade banorna på solkusten och ligger granne med Marbella Golf & Country Club. Denna parkbana är designad av Javier Arana och här finns floden Real med i bilden på flera hål. En medelsvår mästerskapsbanan där första 9 har smala fairways och sista 9 erbjuder en mer förlåtande layout. Banan är belägen ca tio minuter väster om Marbella och är med på topplistan över bästa golfupplevelse i området bland Here We Gos resenärer.

La Quinta Golf Course

La Quinta Golf Course är en av de bäst beryktade golfbanorna i golfdalen kring Puerto Banus och Nueva Andalucia. En ganska kuperad bana som ständigt är i toppskick. Här finns 27 hål underhållande hål som passar utmärkt både för amatörer och de som kan kalla sig proffs. Ni kommer spela i böljande terräng, möta en del doglegs-hål och varierande svårighet på green. Utsikten från La Quinta samt de vackra omgivningarna i stort gör La Quinta till en av de mest natursköna banorna på Solkusten. Mycket nöje väntar. 

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I våra kompletta golfpaket till Melia Banus ingår alltid hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp om 8 eller fler resenärer kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om offert vid intresse.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs