Skip to main content

Lloret de Mar Barcelona med Padel Ladies!

Lloret de mar Costa Brava kustens pärla!

Välkommen att följa med på höstens padelresa med Padel Ladies 29 sep – 2 okt. En resa fylld med padel, god mat, härliga tjejer och såklart sol, strand och bad!Denna gång åker vi till Lloret de Mar, ca 7 mil norr om Barcelona. Här finns ett rikt utbud av restauranger och affärer. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt. Vi kommer bo på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I paketet ingår flyg med SAS, flygplatstransfer T/R, padelträning med spanska tränare, padel matcher/Americano, halvpension (antingen lunch eller middag) och bollar.

Läs mer om programmet, hotellet och resmålet längre ner.

Hoppas att du vill hänga med på denna magiska resa och förlänga sommaren med oss!

Det är begränsat med platser så principen först till kvarn gäller. Du är först garanterad plats  när du gjort din anmälan och betalt anmälningsavgiften 3500:-

Boende

Boende

Centralt boende

Centralt beläget hotell, enbart 500 meter från stadens restauranger och affärer och en kilometer från den långa strandpromenaden. Hotellet erbjuder en generös halvpensionsbuffé. Här finns gym, utomhuspool, inomhuspool och ett flertal aktiviteter. 

Om resmålet

Om resmålet

Nöjen & vacker natur

Res till charmiga Lloret de Mar på Costa Brava – en plats där alla trivs tack vare en vacker natur, ett aktivt nöjesliv, flera sevärdheter och långa stränder. Här bor ni i en vacker semesterort med fina stränder, vattenlandet Water World nära till hands och Barcelona cirka 1 timmes bilresa bort. Du hittar också ett stort utbud av restauranger, bra nöjesliv för ungdomar, sevärdheter, konserter och goda bussförbindelser till andra städer i området, bland annat till Barcelona flera gånger dagligen.

Strandliv

Lloret de Mars stränder är fina och de pittoreska lagunerna gör strandlivet till en härlig upplevelse. Tips på stränder är Lloret Beach och något lugnare Playa de Fenals. För den aktiva finns gott om alternativ – exempelvis golf, mountainbikes och olika vattensporter. Staden grundades 1001 och började som ett litet fiskesamhälle. I utkanten av staden ligger det medeltida slottet Castell de Sant Joan som är värt ett besök.

Program för resan

Program för resan

Vi maxar dagarna i Lloret de Mar tack vare otroligt bra flygtider! Så här kommer dagarna ungefär se ut. (Vissa ändringar kan förekomma, dock kommer vi spela/träna 10 timmar padel på 4 dagar!)

29 sep     

Förmiddag

Flyg från Arlanda till Barcelona och transfer till Lloret de Mar

Ankomst i Lloret de Mar, incheckning, lunch på Olympia Park hotell

Eftermiddag

Padelträning eller Americano

Gemensam middag för dem som vill (självkostnadspris)

30 sep & 1 okt

Förmiddag:               Padelträning

Eftermiddag:             Americano/Turnering

Kväll:                         Gemensam middag för dem som vill (självkostnadspris)

2 okt

Förmiddag:               Padelträning, utcheckning från hotellet

Eftermiddag:             Fritid i Barcelona

Kväll:                         Flyg hem till Stockholm

När vi inte spelar padel finns det mycket fritid för att utforska området, njuta av stranden eller poolen eller shoppa i Lloret de Mar, eller gå till gymmet om man orkar.

 

Flygtider och datum

Utresa med SAS SK1811 29SEP ARLANDA-BARCELONA 07.40- 11.15

Hemresa med SK1812 2-OKT BARCELONA -ARLANDA 19.20 -22.50

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs