Skip to main content

Padelpaket Ystad Saltsjöbad

Lyx helg med Spa och Padel i YSTAD

Om ni önskar kombinationen av bra boende och god mat i kombination med Padel är detta paketet för er. Här har ni även tillgång till en prisbelönt spaanläggning och wellnessområde!

Boende

Boende

På Skånes vackraste kust vid Österlen ligger Ystad och precis vid stranden ligger Ystad Saltsjöbad – ett hotell-, spa- och en konferens-anläggning som funnits i 120 år. Deras yttersta målsättning är att fylla er spa och padelupplevelse med mervärden och förhoppningsvis överträffa era förväntningar. Ett hotell, nära Malmö, Köpenhamn och Österlen, fullt med upplevelser som gör vistelsen spännande och ger ordet spa och konferens en ny betydelse.

Padelanläggning

Padelanläggning

Under den varma delen av året bokar vi en er på någon av dom tre Padelbanorna som ligger precis intill hotellet och som sköts och hanteras av Ystad TK. När regn, kyla och snör drar in i Ystad kryper vi in i Padel of Swedens fina anläggning med 6 banor av högsta kvalite. Vill du bättra på din Padel ombesörjer vi med tränare.

Resmålet

Resmålet

Ystad är en charmig och levande stad full av kontraster. Bland kullerstenar och korsvirkeshus samsas den medeltida stadskärnan med moderna byggnader.

Ystad bjuder på shopping, intressanta museer, kultur, idrott, offentlig konst, vackra planteringar och aktiviteter för barn och vuxna. Välkommen att njuta av Ystad och allt vi har att erbjuda!

 

 

Fler resmål

Nyfiken på fler Padelresor?

Se fler padelresor >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs