Skip to main content

Santa Pola - Hotel Gran Playa

Nyhet med fantastiskt fina naturgräsplaner!

Detta är ett paket för er som önskar att träna på bra naturgräs. På gångavstånd från hotellet finns två naturgräsplaner samt en konstgräsplan.

Orten Santa Pola är belägen endast 20 minuter från Alicante flygplats längst med kusten.

Boende

Boende

Nära till allt

Boendet är på Hotel Gran Playa 3* i Santa Pola. Ni har gångavstånd både till fotbollsplaner och centrum, samt även ner till stranden.
 

Destination

Destination

Santa Pola är ett samhälle längst med kusten.

Även om staden är liten finns här alla faciliteter som man kan önska av ett samhälle. Santa Pola är känt för sitt fiske och arbetet med att utvinna salt. Här finns nämligen saltsjöar. I och med saltsjöarna, havet och den ljumma havsluften skapas det ett härligt och hälsosamt klimat. Landskapet är vackert varierat med berg och långa sanddynor. Stränderna är långa och fina med kristallklart vatten och de är väl underhållna.
Om ni eller några i laget önskar att spela golf, finns här ett flertal golfbanor i närheten. Exempelvis Alenda Golf och Alicante Golf som är rekommenderade golfbanor.

Träning

Träning

Gör som FC Bayern München & Hertha Berlin

Båda dessa storklubbar är bara några av lag som har valt att belägga sina träningsläger i Santa Pola. Främsta anledning till detta är deras fantastiskt fina naturgräsplaner.
På gångavstånd från hotellet finns två stycken naturgräsplaner samt en konstgräsplan.

Där finns även träningsmaterial att använda på plats, vatten ingår till träningarna, samt vi hjälper er gärna om ni önskar träningsmatch på plats.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs