Skip to main content

Albir - Hotel Albir Playa

Njut av Playa de Albir och bra träningsförhållande!

Albir ligger vid Costa Blanca i Alicante-provinsen, och är en livlig stad med fin strand och gott om skandinaviska besökare. Precis som sina grannar Benidorm och Alicante erbjuder Albir en härlig vistelse vid Medelhavet. Även om Albir är mindre än Benidorm och Alicante behöver du inte sakna något när du reser hit. 

Från Albir till Alicantes flygplats ca 62 km, till Benidorm ca 10 km.

Destination

Upplev det spanska köket

I Albir finns mängder av restauranger med både spanskt och internationellt kök. Längs Bulevard dels Musics är utbudet särskilt varierat med allt från indiska till italienska och karibiska restauranger. Mitt i Albir ligger den stora och fina stenstrand som det mesta kretsar kring: Playa de Albir. Här kan du sola och bada samtidigt som du har nära till det som händer i centrum. Vid stranden kan du ägna dig åt diverse vattensporter och i staden finns det också flera tennisbanor.

Boende

Boende

Centralt boende 

4* Albir Playa ligger centralt med shopping och nöjen utanför dörren. Alla måltider serveras på hotellet. Gäster har tillgång till Hotel Albir Playas nästan 2 000 m² stora spa mot extra avgift. Här finns bastu, pooler med hydromassage och en isfontän. Spaet erbjuder även olika behandlingar. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet, så att du kan komma och gå som du vill under din vistelse.

Träning

Konstgräs & naturgräs

I Albir kan man välja pass på antingen konstgräs eller naturgräs. Kontakta oss för mer information. 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs