Skip to main content

Benicassim - Hotel Intur Orange

Paketet både för proffs & amatörer! 

Benicassim är en kuststad några mil norr om Valencia, i provinsen Castellon. För fotbollsfolk är provinsen mest känt för La Liga-laget Villareal FC. I samarbete med hotellkedjan Intur erbjuder vi ett lägerpaket som passar både proffs och amatörer i en fantastisk omgivning. Hotellet har en egen fotbollsanläggning av högsta klass med både gräs- och konstgräsplaner. Avkoppling kan man få genom att besöka den långa sandstrand som gjort Benicassim vida berömt. Ett helgjutet lägeralternativ med boende i strandläge. Från flygplatsen i Alicante till Benicassim tar det knappt tre timmar med busstransfer.

Boende

Hotel Intur Orange ★★★★

4* Hotel Intur Orange ligger fem minuters promenad från stranden. Här erbjuds en stor utomhuspool omgiven av grönska, en gratis Wi-Fi-zon och rum med privat balkong. På hotellet finns ett gym- och fitnesscenter. Som gäst kan du även besöka SPA-avdelningen Intur Azors mot en extra kostnad. De moderna och rymliga rummen har satellit-TV, eget badrum med hårtork och badprodukter. Centrala Benicassim ligger knappt 2 km bort. Gratis allmän parkering finns i närheten. Hotellet kan ordna med biluthyrning. Hotel Intur Oranges bufférestaurang serverar frukost, lunch och middag. Baren och kafeterian har en stor terrass vid poolen där du kan avnjuta drycker och lättare måltider.

Flygplats 240 KM Stranden 400 M
Golfbanan 6 KM Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd Gym Ja
Utomhuspool Ja Inomhuspool Ja
Balkong Ja Wifi Ja
Flygplats 240 KM
Stranden 400 M
Golfbanan 6 KM
Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd
Gym Ja
Utomhuspool Ja
Inomhuspool Ja
Balkong Ja
Wifi Ja

Destination

Destination

Högklassiga faciliteter

Benicassim är en kuststad några mil norr om Valencia, i provinsen Castellon. För fotbollsfolk är provinsen mest känt för La Liga-laget Villareal FC. I samarbete med hotellkedjan Intur erbjuder vi ett lägerpaket som passar både proffs och amatörer i en fantastisk omgivning. Hotellet har en egen fotbollsanläggning av högsta klass med både gräs- och konstgräsplaner. Avkoppling kan man få genom att besöka den långa sandstrand som gjort Benicassim vida berömt.

 

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 6 KM Antal planer 4
Naturgräs Ja Konstgräs Ja
Avstånd 6 KM
Antal planer 4
Naturgräs Ja
Konstgräs Ja

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se alla spanska träningsläger här >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs