Skip to main content

Weissenhäuser Strand

Weissenhäuser Strand, strax utanför Kiel, lockar med god tysk mat, bekvämt boende i fullt utrustade lägenheter, utmärkta träningsförhållanden och ett fantastiskt utbud av nöjen.
På anläggningen finns massor av affärer och aktiviteter.

 

Weissenhäuser Strand är en av Tysklands största och roligaste semesteranläggningar -här finns aktiviteter för alla åldrar. Ett interaktivt djungelland med 6000 m2 äventyr – allt uppbyggt på djungeltema med gröna växter och djungeldjur, klättervulkan, 4D biograf, akvarier och terrarier. Här finns även Aqua Erlebniswelt – för de som älskar badäventyr, ett subtropiskt vattenparadis med massor av hissnande attraktioner.

På Weissenhäuser Strand bor man i lägenheter eller hotellrum med Östersjön och stranden alldeles utanför dörren och omgiven av ett vackert naturlandskap. 

Sök resa

Boende

Fem mil från Kiel, ute vid havet, ligger Weissenhäuser Strand som är en av Tysklands största och roligaste semesteranläggningar - här finns aktiviteter för alla åldrar. Ett interaktivt djungelland med 6000 m2 äventyr – allt uppbyggt på djungeltema med gröna växter och djungeldjur, klättervulkan, 4D biograf, akvarier och terrarier. Här finns även Aqua Erlebniswelt – för de som älskar badäventyr, ett subtropiskt vattenparadis med massor av hissnande attraktioner.
På Weissenhäuser Strand bor man i lägenheter med Östersjön och stranden alldeles utanför dörren och omgiven av ett vackert naturlandskap. 

Destination

Weissenhäuser Strand är ett samhälle och turistort vid Östersjön i Schleswig-Holstein, Tyskland. Weissenhäuser Strand är belägen på halvön Wagrien som tillhör kommunen Wangels. Samhället ligger nära Kiel, Lübeck och Travemünde.

Karta