Skip to main content

Lissabon - 5***** Altis Grand Hotel

Padeltennis i kulturrika Lissabon!

Vi erbjuder förstklassigt boende på 5****Altis Grand Hotel i centrala Lissabon, inom gångavstånd från Avenida Liberdade och Lissabons pittoreska distrikt. På hotellet finns två restauranger, tre barer, ett välutrustat gym och en fin SPA-avdelning med inomhuspool. Padelhallen ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellet. Här kan ni välja att träna på egen hand, eller boka lektioner med instruktör på plats. I vårt paket ingår totalt fem timmar padel. Torsdag eftermiddag, fredag eftermiddag, lördag eftermiddag och söndag förmiddag. Portugals nationalteater, ett operahus och en rad nationella och internationella museer är ett urval av Lissabons kulturscener. I Lissabon finns även ett stort utbud av kläder och typiska portugisiska varor som till exempel portvin. Det trevligaste och mest originella sättet att ta sig runt i centrala Lissabon är med hjälp av spårvagnar och hissar eller bergbanor.

INTRESSERAD? Kontakta oss för förfrågan här >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs