Skip to main content

Tennisresa Franska Rivieran

Franska Riveieran bjuder in till en värmande och exklusive tennishelg med spel på en av Europas bästa och största tenniscenters. Här bor ni på moderna och eleganta hotell Beachcomber som ligger inom resorten Mouratoglou ca tjugo minuter från Cannes och granne med hela 34 grusbanor. Hotellet och resorten erbjuder fler pooler, restauranger och områden att koppla av vid utöver alla sportfaciliteter. Möjlighet finns att lägga till pass med akademins coacher mot tillägg. Följ med till Nice och Canne och kombinera tennisspel med strandliv, stadsliv, shopping och gastronomi.

SLUTSÅLD! Intresserad av kommande resa? Anmäl ditt intresse här >>

Karta

Hotell

4****Beachcomber

4****Beachcomber

Detta exklusiva och moderna hotell ligger i Biot ca en mil norr om kustorten Antibes i resorten Mouratoglou. Utanför dörren på hotellet finns fler utomhuspooler med inbjudande poolområden men också ett gigantiskt sportkomplex och tennisakademi med bland annat 34 tennisbanor och 4 padelbanor. Hotellet har en fruskotrestaurang och en restaurang där lunch och middag serveras under ledning av kock Franckie Quenett som lagar en varierad meny med säsongens smaker och råvaror. Mellan kl. 10-19 har SPA - avdelningen öppet. Här kan ni boka till behandlingar eller njuta av den avslappnade miljön och inomhuspoole. Alla rum är väl utrustade med bekväma sängar, luftkonditionering, balkong, tv, Wi-Fi och kassaskåp.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs