Skip to main content

Cykelresa Alicante

Cykla med mig i Alicante! 23-27 September

Följ med Rikard och upptäck cykling på Costa Blanca. Med pass och toppar som Maigmo, Tibi, Tudons, Teix, och fina byar som Villa Joyosa, Finestrat och Guadalest så får alla något att bita i. 

Cykling

Flygande start!

Med pass och toppar som Maigmo, Tibi, Tudons, Teix, och fina byar som Villa Joyosa, Finestrat och Guadalest så får alla något att bita i. En träningsresa på hösten fyller kroppen med motivation och D- vitamin inför vintern Jag lovar Er att Ni får en flygande start på vinterträningen samt härliga minnen som håller igång er på  trainern eller spinningcykeln till nästa resa på våren.

För att få lite inspiration kan ni titta på denna video från en oktoberresa 2017:

I priset ingår inte cykel då vi cyklister ibland är lite petiga med den frågan. Antingen tar du med dig cykel eller så hjälper vi dig att hyra hos vår partner www.alicantebikehire.com. Ägaren är norrman och har cyklar från Cannondale och Dare  för 115-140  euro för 4 dagar beroende märke och utrustning.

Om resmålet

Playa San Juan erbjuder ett brett utbud av barer och caféer trots att det inte är högsäsong. Spanjorer har sena vanor och det gäller att se upp så man inte kommer i säng för sent. Ett besök i Alicante centrum kan också rekommenderas. Det tar bara 20 min med buss eller spårvagn.

Reseinfo

Flyg

SK2813 23SEP  CPH-ALC   0755 - 1115 

SK2814 27SEP  ALC-CPH   1850 - 2210 

 

Uppdatering

 

Hej

 

Tillbaka efter tre veckor i Alicante med cykling, vandring och lite annat smått och gott. Covid situationen i Spanien generellt, är tyvärr något sämre än i Sverige men  Valencia regionen och framför allt Alicante tillhör de minst utsatta regionerna i landet så jag har känt mig betydligt säkrare där än jag gör i Skåne eller Stockholm. Efter att ha använt munskydd i 3 veckor så har det blivit standard för mig även här i Sverige när jag handlar eller transporterar mig i kollektivtrafiken.

 

Bilderna talar för sig själva men jag kan garantera att jag nu är fylld av D- vitamin för att överleva vintermörkret fram tills det ljusnar i slutet på februari.

 

Sedan måndagen den 23 november så har Spanien infört obligatoriskt PCR- test för inresa men jag är övertygad om att det försvinner så fort situationen förbättras efter julhelgerna. Vi ses i April😊

 

Jag önskar er alla en God Jul & ett gott Nytt År.

 

Rikard

Boende

Centralt boende - generösa rum

Alicante Golf Hotel är ett  hotell med gångavstånd till det mesta. Generös storlek på rummen. Här finns både inomhus- och utomhuspool. Samtliga måltider serveras som buffé

Här är det aldrig långt till vackra stränder, de klassiska spanska restaurangerna, de höga berg och den långa fina strandpromenad där man kan ta en promenad under de vackra kvällarna.   

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs