Skip to main content

Cykelresa Alicante

Cykla med mig i Alicante! 14-18 april

Följ med Rikard och upptäck cykling på Costa Blanca. Med pass och toppar som Maigmo, Tibi, Tudons, Teix, och fina byar som Villa Joyosa, Finestrat och Guadalest så får alla något att bita i. 

Cykling

Flygande start!

Med pass och toppar som Maigmo, Tibi, Tudons, Teix, och fina byar som Villa Joyosa, Finestrat och Guadalest så får alla något att bita i. En träningsresa på våren fyller kroppen med motivation och D- vitamin inför årets säsong. Jag lovar Er att Ni får en flygande start för att sedan fortsätta träningen i Sverige med stor motivation.

I priset ingår inte cykel då vi cyklister ibland är lite petiga med den frågan. Antingen tar du med dig cykel eller så hjälper vi dig att hyra hos våran kompis Danny på Bergantibikes för 20- 35 euro/dag beroende på kvalitet. Cyklarna är av märket Ridley eller Moozes.

 

Om resmålet

Playa San Juan erbjuder ett brett utbud av barer och caféer trots att det inte är högsäsong. Spanjorer har sena vanor och det gäller att se upp så man inte kommer i säng för sent. Ett besök i Alicante centrum kan också rekommenderas. Det tar bara 20 min med buss eller spårvagn.

Reseinfo

Flyg

Norwegian t/r.
CPH - ALC
14 - 18 April
Dit: 16:30 - 19:50
Hem: 16:45 - 20:00
Ingår incheckning av 20kg + handbagage.

 

Boende

Boende

Upplev vacker miljö

Välkommen till Hotel Castilla. Här har rummen luftkonditionering, Tv och WI-FI. Här finns pool och stranden ligger bara ett kvarter bort. Utanför går buss och spårvagn till Alicante Centrum. Fördelen med att bo i Playa San Juan är att ni kan variera mellan bergen norr- och öster ut samt mera rolling hills åt väster. Till Costa Blanca åker proffsstallen för att få mycket bra träning på tomma vägar och i en genuint spansk miljö.

Restauranger & barer

Restaurangen erbjuder medelhavskök med ett brett sortiment av hälsosamma och smakfulla rätter som retar smaklökarna hos sina gäster. Specialmenyer finns för alla. På morgonen erbjuds en stor frukost buffé. När du äter så njuter du av utsikten över poolområdet. 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs