Skip to main content

Cykelresa Alicante

Cykla med mig i Alicante! 23april -26april

Möt ljuset o värmen tillsammans Rikard och upptäck cykling på Costa Blanca. Med pass och toppar som Maigmo, Tibi, Tudons, Teix, och fina byar som Villa Joyosa, Finestrat och Guadalest så får alla något att bita i. 

Cykling

Flygande start!

Med pass och toppar som Maigmo, Tibi, Tudons, Teix, och fina byar som Villa Joyosa, Finestrat och Guadalest så får alla något att bita i. En träningsresa på våren fyller kroppen med motivation och D- vitamin inför sommaren. Jag lovar Er att Ni får en flygande start på vårträning samt härliga minnen som håller igång er på trainern eller spinningcykeln till nästa resa på hösten.

För att få lite inspiration kan ni titta på denna video från en oktoberresa 2017:

I priset ingår inte cykel då vi cyklister ibland är lite petiga med den frågan. Antingen tar du med dig cykel eller så hjälper vi dig att hyra hos vår partner www.alicantebikehire.com. Ägaren är norrman och har cyklar från Cannondale och Dare för 115-140 euro för 4 dagar beroende märke och utrustning.

Om resmålet

Playa San Juan erbjuder ett brett utbud av barer och caféer trots att det inte är högsäsong. Spanjorer har sena vanor och det gäller att se upp så man inte kommer i säng för sent. Ett besök i Alicante centrum kan också rekommenderas. Det tar bara 20 min med buss eller spårvagn.

Reseinfo

Flyg

SK2813 23APR  CPH-ALC   0605 - 09255 

SK2814 26APR  ALC-CPH   2005 - 2325

 

Boende

Centralt boende - generösa rum

Alicante Golf Hotel är ett hotell med gångavstånd till det mesta. Generös storlek på rummen. Här finns både inomhus- och utomhuspool. Samtliga måltider serveras som buffé.

Här är det aldrig långt till vackra stränder, de klassiska spanska restaurangerna, de höga berg och den långa fina strandpromenad där man kan ta en promenad under de vackra kvällarna.   

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs