Skip to main content

Hälsoresa med Johan & Sussie - Lloret de Mar

Ger dig redskapen till en hälsosammare livsstil 17-21 mars-21

Välkomna med på en härlig och givande hälsoresa med Johan och Sussie. Detta är en resa som passar för alla oavsett om du är tränad eller otränad. Resan har ett hälsofokus där vi vill ge er redskap till en hälsosammare livsstil. Dagarna kommer innehålla allt från powerwalks i soluppgången till individanpassade gruppträningspass i solen. Resan kommer även innehålla föreläsningar om kost och träning. Boende

Centralt boende - generösa rum

Alicante Golf Hotel är ett  hotell med gångavstånd till det mesta. Generös storlek på rummen. Här finns både inomhus- och utomhuspool. Samtliga måltider serveras som buffé.

Se Alicante Golf Hotel >>

Strandnära

Här är det aldrig långt till vackra stränder, de klassiska spanska restaurangerna, de höga berg och den långa fina strandpromenad där man kan ta en promenad under de vackra kvällarna.   

Utmärkt padel

På Bela padel center erbjuds högklassig padel på banor av högsta kvalité. Anläggningen ligger rakt över från Alicante Golf Hotel. Vi erbjuder även lektioner av spaniens bästa tränare.

Se Bela padel center >>

Hälsa & träning

Hälsa & träning

Powerwalks i soluppgången

Detta är en resa som passar för alla, tränad som otränad. Resan har ett hälsofokus där vi vill ge er redskap till en mer hälsosam livsstil. Dagarna kommer innehålla allt från powerwalks i soluppgången till individanpassade gruppträningspass i solen. Resan kommer även innehålla föreläsningar om kost och träning. 

För den som vill träna ytterligare på egenhand så finns det en sportsclub på hotellet. Hotellets Sport Club är tillgänglig mot en extra avgift och har bubbelpool, bastu, uppvärmd inomhuspool och turkiskt bad. Här finns även squashbanor och ett fitnesscenter som erbjuder en rad olika träningspass.

En kilometer bort ligger två ständer som inbjuder både till simning och olika vattensporter. 

Om resmålet

Om resmålet

Staden grundades 1001 och började som ett litet fiskesamhälle

I Lloret de mars gamla stadsdel kan du ta en trevlig promenad genom de smala gatorna. Trots det faktum att detta är en populär turistort gör sig den autentiska spanska stämningen närvarande i gamla stan. För barn och vuxna med ett barnasinne är äventyrsbadet ett måste. 

Lloret de Mar har ett nöjesliv som är utöver det vanliga och speciellt stadens nattliv. Här finns hundratals nattklubbar, barer, och diskotek, där du kan festa precis som du vill hela natten lång.

Stränder är fina och de pittoreska lagunerna gör strandlivet till en härlig upplevelse. Tips på stränder är Lloret Beach och något lugnare Playa de Fenals. För den aktiva finns gott om alternativ – exempelvis golf, mountainbikes och olika vattensporter.

Johan & Sussie

Johan & Sussie

Johan Lindberg

Jag kommer från Malmö. Har alltid varit aktiv inom idrottsrörelsen med en bakgrund som elitidrottare och tränare i brottning. Idag driver jag företaget Monumental träning som erbjuder personlig träning, kostrådgivning och föreläsningar. Företaget jobbar till stor del med fysträning för padelspelare. Har också parallellt jobbat som idrottslärare i 13 år. Here We Go har gett mig förtroendet att åka till ett underbart resmål och få möjligheten att inspirera er till en bättre livsstil. 

 

Bild: Sussie

Susanne Lundell 

Jag är en levnadsglad skåning som brinner för träning. Har varit aktiv hela mitt liv i allt från hästar till styrketräning. Idag är träning och kost en stor del av min vardag. Resa är en stor del av mitt liv och nu tack vare Here We Go gett mig möjligheten att kombinera mina två stora intressen i livet. Är ni nyfikna på mitt liv och vardag kan ni följa det på @sussielundell

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs