Skip to main content

Träningsresa till Porto Santo

TRÄNINGSRESA PORTO SANTO

Åk till Porto Santo och njut utav sol och värme samtidig som du kommer i toppform. Möt den vackra soluppgången med ett välgörande yogapass eller uppiggande löptur/ powerwalk. Under dagen kan du välja mellan lite tuffare crossfit inspirerat, högintesivpass eller löpning med vår duktiga löpcoach där vi blandar teknikpass, distanspass och individuella löpanalyser för alla. Specialpass som dans, powergympa och corepass dyker upp under veckan och inte minst den berömda nattduellen, vågar du vara med där?

 

Kontakta oss för detaljer >>

Resmål

Den lilla paradisön Porto Santo ligger belägen strax öster om Madeira. Hit reser man för att finna en lugn exotisk plats med härliga sandstränder, bra boende, fantastisk mat i ett härligt sommarklimat året om. På ön finns en egen flygplats dit vi tar er med charterflyg, en by med restauranger, butiker och kaféer. Porto Santo har en härligt omväxlande natur med gröna berg, hänförande klippor på ena sidan ön och långa breda sandstränder på den andra. Vårt hotell ligger på södra delen av ön direkt vid den imponerande sandstranden. Här kommer ni trivas med möjlighet att koppla av vid poolen, stranden, simma i inomhuspoolen, njuta av hotellets SPA med behandlingar, jacuzzi och pooler eller underhålla er med aktiviteter som tennis, cykelturer eller vandringar.

Hotell

Omtyckta Hotel Vila Baleira erbjuder rymliga och fullt utrustade hotellrum och en mycket uppskattad buffé till frukost, lunch och middag samt fri tillgång till öl, vin och drinkar om man bokar all inclusive. Läget är perfekt med poolområde och aktivitetsområde direkt ovanför den sagolika sandstranden. Här finns också ett SPA för er som vill njuta av pooler, behandlingar och jacuzzibad.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs