Skip to main content

Orihuela - 4**** Campoamor 1 vecka

Prisvärd kundfavorit 

Söker ni ett prisvärt golfhotell i Spanien och föredrar Costa Blanca-kusten rekommenderar vi vårt guldkorn Campoamor, ett hotell med bra standard till fördelaktigt pris beläget i natursköna omgivningar. Här äter du gott antingen på hotellets restaurang med hänförande terrass eller på någon av restaurangerna i närheten. Golf spelas på hemmabanan Campoamor direkt utanför dörren. Vill ni ha mer variantion så kan ni mot ett litet tillägg byta rundor till exempelvis guldkornet Lo Romero och kustens kanske mest respekterade golfbana, Las Colinas, fem minuter från hotellet. På kort bilresa når ni mångas favorit Torrevieja, med härlig sandstrand, strandpromenad kantad av uteserveringar och den populära Fredagsmarknaden för er som vill göra fynd.

Hotell

Hotell

Genuin medlhavskultur

Hotellet ligger vackert beläget beläget ca 10 minuter från havet och Campoamors småbåtshamn. Som golfgäst bor Ni på Golf Hotel Campoamor i smakfullt inredda och välutrustade enkel- eller dubbelrum, de flesta med golfbaneutsikt och morgonsol. I direkt anslutning till hotellet ligger den välrenommerade restaurangen med dess omtalade uteservering som har bedårande milsvid Medelhavsutsikt, en välsorterad golfshop med närhet till första tee och träningsområde.

Golf

Golf

Campoamor 

Campoamor är något kuperad och har inslag av park/skogsbana med breda fairways och stora greener. Hålen är vackert utlagda (utan byggnader kring varje hål) i det naturliga landskapets böljande karaktär där man från vissa hål skymtar Medelhavet och andra hål med angränsande apelsin- och citronlundar. Banan kräver oavsett spelstandard en spelstrategi för en bra score, då placeringen av slagen är viktiga inför nästkommande men framförallt gör bra inspel oftast puttningen betydligt enklare då greenerna är stora och snabba med utmanande lutningar.

Las Colinas

Las Colinas är en mästerskapsbana med erfarenhet av att vara Europatourkvalbana. Här är det fokus på service från ankomst till dess att man avslutat sin dag på klubben. Det är välkända landskapsarkitekten Cabell B. Robinson som designat banan, samma designer har även ritat andra magiska banor som Finca Cortesin, Praia del Rey och La Reserva bland annat.  Här erbjuds flera olika tees för utslag vilket för banan spelvänlig för de flesta av oss golfare. Det bjuds på breda fairways som sträcker sig ut i det smått böljande fridfulla och obebyggda landskapet. Snabba stora greener finns att landa på och en hel del större välplacerade bunkrar att helst undvika, både på fairway och runt greener. Las Colinas är inbjudande både som golfbana och naturupplevelse.

Lo Romero 

Lo Romero öppnade 2008 och är ett guldkorn som inte alla vana Costa Blanca golfare upptäckt ännu. En bana som satsar på sitt skick. Här finns inget egentligt klubbhus eller restaurang utan alla pengar går till att underhålla banan och hålla den i konstant exemplarisk kondition. Här spelar man ett av kustens både roligaste och mest utmanande hål, nummer 18. Utslag sker från en höjd där ni blickar ner flaggan som står på en inbjudande ö-green. Frestningen är stor men skall man gå för green tidigt? I övrigt bjuds på trevligt varierande hål i en magnifik miljö med utsikt över Medelhavet från vissa hål. Banan är kul oavsett hcp, utmanande för de rutinerade och spelvänlig för de nyare golfarna.

Hyrbil/Transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till Campoamor ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp på 6 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om en offert vid intresse.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs