Skip to main content

Martin Hardenberger - Monte Rei 28/11 – 5/12

Drömresan för alla golfälskare

Martin Hardenberger har bevakat de sju senaste US Masters och British Open, samt fyra senaste Ryder Cup. Få exklusiva inblickar i hur det går till innanför repen och hur man bemästrar spelstrategi. Ni spelar 3 rundor på Monte Rei, som rankas som Portugals bästa bana, designad av Jack Nicklaus och rankas även som topp 10 i Europa. Samt 2 rundor på nära belägna och mycket uppskattade Quinta do Vale GC 

Boende

Boende

Bo i exklusiva villor

På Monte Rei golfresort bor ni i lyxiga, stora och exklusiva villor med 1 - 3 sovrum beroende på antal resenärer. Villorna är belägna centralt i området nära Medelhavsrestaurangen Veranda som ligger i anslutning till det avkopplande poolområdet. Runt knuten finns också Monte Reis Health Club med gym, bastu och SPA-behandlingar och två tennisbanor

Bild: Allrum

Fullt utrustat

Villorna inrymmer ett fullt utrustat kök och stor elegant matplats, vardagsrum med LCD-tv, sovrum med anslutande badrum, balkong och stor möblerad uteplats i ansutning till trädgård. Naturligtvis är det fritt WiFi i alla villor och här finns kassaskåp och luftkonditionering.

 

Golf

Golf

I detta paket ingår 3 x 18 hål på den helt fantasiska mästerskapsbanan Monte Rei samt 2 rundor på Quinta do Vale GC.

Monte Rie Golf Club

Monte Rie Golf Club är en av södra Europas mest respekterade, eftertraktade och fantastiska golfbanor.  Rankingsidan ”Top100golfcourse” som är trovärdiga bedömare rankar banan som nummer 1 i Portugal och som 10:a i Europa. Här möts man av ett otal vattenhinder och svårpasserade bunkrar. Banan är stark från första utslag från ett upphöjt tee till sista putt på det utmannan och avlutande par 5 hålet. Monte Rei passar spelare med lägre och medel hcp och kan uppfattas som en tuff utmaning om man har högre hcp. Servicen är fantastik från ankomst till dessa att man lämnar klubben med ett leende. Att banan är i topptrim året om behöver vi knappt nämna. Monte Rei är en ”must play” bana helt enkelt och tillika Seve Ballesteros Signature-bana.  

Quinta do Vale Golf

Quinta do Vale Golf är en Seve Ballesteros bana av klass. I ett öppet, naturskönt och på sina håll smått kuperat landskap har man på ett snyggt och prydligt sätt integrerat banan. Seves mål här har varit att skapa en trevlig golfupplevelse oavsett om du högt eller lågt handicap.  Breda fairways välkomnar bollen från tee men här finns också gott om utmaningar bestående av vattenhinder,  väldigt välplacerade bunkrar och en hel del ”dog-legs”. Från det högt belägna klubbhusets terrass har ni en härlig vy över nästan hela golfbanan.  

Marin Hardenberger

Marin Hardenberger

Vård golfvärd 

Martin Hardenberger har bevakat de sju senaste US Masters och British Open, samt fyra senaste Ryder Cup. Få exklusiva inblickar i hur det går till innanför repen  och hur man bemästrar spelstrategi. 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs