Skip to main content

Spanska Guldkusten - Infinitum höst 2023

Upplev mästerskapsbanan Infinitum

Salou - Storsäljande resmål kring Barcelona. Mycket golf för pengarna med halvpension och spel på mästerskapsbanor. Hotel Belvedere är nyrenoverat inför säsongen. Detta fullmatade paket innehåller även all golftransfer samt flyg. 

Golf

I detta paket ingår obegränsad golf i 5 styck heldagsgreenfee paket. 

- 5 x dagsgreenfees på Infinitum

Infinitum

Infinitum (fd Lumine), erbjuder 3 golfbanor av högsta klass. Här finns mästerskapsbanan Hills och systerbanorna Lakes och Ruins som är båda designade av Greg Norman. 2018 nominerades banorna till Spaniens bästa golfbana av World Golf Awards.

Boende

Boende

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere är ett nyrenoverat 3*** hotel som ligger i centrala Salou. Här bor ni med gångavstånd till Salous mysiga gator fyllda med restauranger och affärer. I närheten av hotellet ligger även den kända golfanläggningen Infinitum. Hotellets standard är hög och passar både vuxna och barnfamiljer. I ert golfpaketet ingår halvpansion med frukost och middag. I samma område som hotellet ligger äventyrsparkerna Aventura World och Ferrari Land.

 

Transfers

Transfer

I detta paket ingår transfers till och från flygplats samt alla golfrundor. 

Om resmålet

Den gyllene kusten

Costa Daurada, "Den Gyllene kusten", har fått smeknamnet efter solens strålar som reflekteras i strändernas sand. Här skiner solen ca 300 dagar om året vilket gör området till ett paradis för älskare av utomhusaktiviteter. Cykling, vandring, klättring och golf i världsklass med banor som Hills på Infinitum. Besök den pittoreska staden Salou med den palmkantade strandpromenaden.

Mästerskapsbanan Infinitum

Salou är ett paradis för golfspelare. Den mest välkända golfklubben är Infinitum med sina tre golfbanor: Hills är en 18-håls mästerskapsbana. Systerbanorna Lake och Ruins är båda designade av golf-legenden Greg Norman. 2018 nominerades Hills som en av Spaniens bästa golfbanor av World Golf Awards.  

Historiska Tarragona

Utanför Salou hittar ni Tarragona med sin rika historia och under en period romarrikets viktigaste stad. Här hittar du ruiner från amfiteatern som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Bästa sättet att upptäcka Tarraona är genom att promenera runt och upptäcka stadens vackra gränder och torg. Njut av mat från en av tapasbarerna med ett glas lokaltilverkad cava. 

Vinprovning i Tarragona

Tarragona erbjuder några av världens bästa viner. Här finns ca 60 olika vinproducenter som specialiserar sig på tillverkning av cava. I området finns även vingårdar som producerar viner på den röda druvan Carignan. Passa på att njuta av en vinprovning och ta en promenad på den fina vingårdarna.

Se fler golfresmål

Nyfiken på fler golfpaket?

Se fler av våra golfpaket med bra boenden och fantastisk golf i Spanien

Se fler golfpaket >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs