Skip to main content

Spela golftävling för välgörenhet!

Delta i Palm Tree Hotel Challenge för en spännande golftävling på en bana som nyligen hyllades som EM-bana. Testa dina färdigheter och upplev den fantastiska sydkusten runt Tegelberga.

I priset ingår en dag med golf och frukost, inklusive startavgift till tävlingen den 27/4. Det bästa är att ditt deltagande bidrar till Hotellnatten.se, en välgörenhetsorganisation som ger barn i utsatta situationer en ljusare jul.

Missa inte chansen att både njuta av golf och göra en god gärning!

Anmäl dig redan idag till Palm Tree Hotel Challenge på Tegelberga GK.

Om Tävlingen

Format 

Tävlingen spelas som foursome med kanonstart 09:00. Alla deltagare spelar i samma klass med att maximalt laghandicap på 72 och ett maximalt individuellt handicap på 45.

Vinn en golfresa till Bonalba Golf resort!

Givetvis kommer det finnas ett fullspäckat prisbord som ni inte vill missa. Även om det inte skulle vara din dag kommer det lottas ut en golfresa till Bonalba Golf resort bland de som blir kvar på prisutdelningen. Tro oss. Det är väl värt väntan. 

Stötta vår välgörenhet Hotellnatten 

Med ditt deltagande i Palm Tree Hotel Challenge stöttar du ”Hotellnatten”. Ett fantastiskt initiativ drivet av Palm Tree Hotels egna Seija Martti där barn med svårigheter på hemmaplan får chansen att sova på hotell, äta julmat, träffa tomten och få julklappar. Seija berättar om hennes bakgrund och motiv: 

"På julaftonskväll, 9 år gammal satt jag ute i snön och tittade på alla tindrande ljus i höghusets fönster. Var det bara jag som inte firade jul? Jag började bli kall och kanske var det dags att gå in till mamma. Idag var hon åtminstone nykter. 
Så ser livet ut för alldeles för många barn, även nu 40 år senare. 

 Vi kan inte förändra deras liv helt men vi kan ge hopp och en stor portion värme. Därför öppnar vi nu upp Palm Tree Hotel i samarbete med Svenska Kyrkan i Trelleborg, varje jul för ca 50 barn som kommer från familjer med alkohol-, narkotika- våld- eller fattigdomsproblematik. De får sova på hotell, äta julmat, träffa tomten och mycket annat som hör julen till. "

Golfbanan

Tegelberga GK

Tegelberga GK är en vacker golfbana som är känd för sina välunderhållna greener och utmanande banor. Den ligger i södra Sverige, nära staden Trelleborg. Klubben grundades 1990 och har sedan dess blivit en populär destination för golfentusiaster från när och fjärran.

Klubben har en stor driving range där spelare kan träna svingen och förbättra sina färdigheter. Klubben har även en proshop där man kan köpa golfutrustning och kläder, samt en restaurang som serverar mat och dryck till både spelare och besökare.

Tegelberga GK är en populär destination för golfturneringar och tävlingar, både nationellt och internationellt där man stått värd för senior-EM samt LETA (Ladies European Tour Access Series). Klubben har också ett aktivt juniorprogram, där ungdomar får möjlighet att utveckla sitt golfspel och delta i tävlingar.

Sammanfattningsvis är Tegelberga GK en välrenommerad golfklubb som erbjuder en utmanande och vacker bana, bra träningsmöjligheter och en trevlig atmosfär för både medlemmar och besökare.

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs