Skip to main content

Turcifal - 5* Camporeal 1 vecka

Naturskönt med vingårdar & lugn 

Camporeal ligger snyggt placerad i den ”Portugisiska trädgården” strax norr om Lissabon bland vingårdar och frodiga dalar. Här är det exklusivt, behagligt, naturskönt och avkopplande. Det som hörs är bollträffen från en drive, en traktor i fjärran och fågelkvitter i den ljumna dagen. Utanför den ståtliga hotellbyggnaden ligger mästerskapsbanan Camporeal, övningsområde och pool. Vi har i detta paket resortens 5* hotell Dolce Camporeal som ert boende. Ni har såklart full tillgång till alla fina faciliteter på hotellet. Här finns en förträfflig restaurang, klubbhusets kafé med terrass, en trevlig bar, ett SPA och en inomhuspool. Golf spelas precis utanför dörren på hemmabanan Camporeal som bland annat varit värd för damernas Europatour. Denna bana är inledningsvis kuperad och många väljer därför att förboka golfbilar till rundorna.

Boende

Boende

Tvåbäddsrum deluxe

I det här paketet så bor man i mysiga tväbäddsrum på hotellet. Stora klassiska och bekväma rum med bra sängar. Här är även väldigt hjälpsam personal och fin frukostbuffé varje morgon. 

 

Golf

Golf

Camporeal

Camporeal har bland annat varit värd för damernas Europatour. Banan öppnades 2005 och är designad av Donald Steel. Inbäddad i det naturligt kuperade landskapet tar Er banan upp och ner för för dramatiska kullar och dalar kantade av tät skog. En utmanande bana där de första 9 hålen är tuffast. Faciliteter och service innebär bland annat mycket goda träningsmöjligheter, Galloway klubbor till uthyrning, golfbilar och manuella golfvagnar till uthyrning, transfer mellan hål 2 och 3 för alla som går banan, golflektioner vid "golfakademin".

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till Camporeal ingår flygplanstransfer T/R. 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs