Skip to main content

Leixlip - 4* Courtyard Hotel

Upplev födelseplatsen till Guinnessdrycken 

I hjärtat av Leixlip ca tjugo minuter från Dublins flygplats och Dublins centrum ligger legendariska Courtyard Hotel, byggt på platsen där det första Guinness-bryggeriet låg. Här finns Arthurs Bar som serverar öl från mikrobryggerier och naturligtvis Guinness. Här finns en pianobar med livemusik och på innergården kan man njuta av en skön atmosfär efter en dag på golfbanan. Från hotellet är det gångavstånd till ett brett utbud av restauranger och nöjen liksom till Leixlip slott. Buss nummer 66 tar er in till centrala Dublin om man söker ett ännu större utbud av shopping, nöjen och sevärdheter. Golf spelas på de trevliga Castleknock GC, Palmerstown House Golf Course och parkbanan Luttrellstown. Transfer på plats mellan flygplats - hotell och hotell - golfbanor t/r ingår.

Priserna är baserade på 4 resenärer, be oss om offert om ni är fler eller färre som reser.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Guiness bryggeri

Byggt där Guinness första bryggeri en gång stod finns det en historia av öl på hotellet. En av höjdpunkterna är såklart Arthurs Bar som serverar riktigt bra barmat, öl från lokala mikrobryggerier och här visas allt som oftast golf, fotboll eller rugby på storbildstv när det inte bjuds på livemusik. Pianobaren är ett gott alternativ om man vill ha en lugnare och mer avkopplad atmosfär, här är det dessutom uppträdanden på fredagar och lördagar.

Luftiga rum

Alla rum är av god storlek och innehåller det man förväntar sig av ett 4* hotell inklusive bekväma sängar, Wifi, tv med internationalla kanaler, kaffemaskin, kassaskåp och hårtork.

Golf

Golf

Castleknock GC

Castleknock GC kan beskrivas som en modern golfbana med stora kuperade greener. De gröna komplexen möjliggör många och varierande stiftpositioner.

Alla par 3-hål är bevakade eller inledda av sjöar som ökar utmaningen med stora bale-out-områden för golfare med alla handikapp. Sjöar spelar in på sju hål. Dessa är helt fodrade sjöar med omfattande återcirkulationssystem för att säkerställa att vattnet alltid är friskt och inbjudande för spelaren men förhoppningsvis inte till golfbollen.

Corballis Links Golf Club

Välkommen till Corballis Links Golf Club, som stoltserar med sin imponerande 100-åriga historia. På senare år har banan genomgått betydande uppgraderingar, inklusive fyra nya fantastiska hål längs kustlinjen. De fantastiska vyerna erbjuder en välkommen distraktion från golfens utmaningar och är i sig en ren njutning. Corballis Links kännetecknas av sin kvalitet och natursköna skönhet, och har fått högt beröm från golfentusiaster världen över.

St. Margaret's Golf Club

St. Margaret's Golf Club är en prestigefylld golfanläggning som ligger i vackra omgivningar i St. Margaret's, Skottland. Klubben erbjuder golfentusiaster en spektakulär 18-hålsbana med utmanande fairways och pittoreska vyer. Med sina moderna faciliteter och en vänlig atmosfär är det en populär destination för både nybörjare och erfarna golfspelare.

Kilcock Golf Club

Kilcock Golf Club, beläget i Kilcock, Irland, är en gömnd diamant som lockar golfälskare från när och fjärran. Klubben stoltserar med en imponerande 18-hålsbana som erbjuder en utmanande och naturskön spelupplevelse. Med sina bekväma faciliteter och engagerade medlemmar är detta en idealisk destination för golfentusiaster i alla åldrar och färdighetsnivåer.

 

 

 

 

Om resmålet

Om resmålet

 

Court Yard Hotel är byggt där Arthur Guinness skapade sitt bryggningsimperium och är ett unikt, historiskt hotell, en kort bilresa från Dublins internationella flygplats och centrum. Njut av hotellets gammaldags charm, vackra originalstenverk och modern design, liksom resterna av det gamla Guinness Brewery. I Arthur's Bar kan du komma ihåg var allt började 1756. Hotellet ligger nära attraktioner, golfbanor, utomhusaktiviteter och idrottsarenor. Efter noggrann restaurering har Court Yard Hotel trevliga, smakfulla rum samt River Bank Restaurant och Brassiere. River Bank tillgodoser alla smaker och budgetar med fokus på lokala råvaror och traditionella rätter.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs