Skip to main content

San Pedro - 4* Guadalmina Stängt för Renovering !

Lyxig weekend på solkusten

Moderna golfhotellet Guadalmina ligger centralt på solkusten och erbjuder närhet till strand, nöjen i Puerto Banus och flertalet högklassiga golfbanor. Hotellet är fräsht, elegant, ljust och bekvämt på alla sätt. Bra restaurang med utsikt över Medelhavet, poolområde och strand med solstolar, golfdisk med service för golfare, bar/café, SPA för ickegolfare och serviceinriktad personal. Ett mycket populärt alternativ för weekendresenären som vill spela flera banor och erhålla hög klass på både boende och spel. Golf spelas på hemmabanorna Guadalmina North och South där klubbhuset nås på ett par minuter med hyrbil alternativ med golfbil från hotellet. En runda ingår även på grannen Atalaya Old, en mästerskapsbana som ni når inom 10 minuter med bil.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

 

Boende

Boende

Fräscha rum vid medelhavet

Hotellet som ligger beläget direkt vid Medelhavets kust håller en mycket god 4* standard med ljusa och fräscha rum, restaurang med panoramavy över Medelhavet, bar med alla sorters förfriskningar, reception med serviceinriktad personal och i det stora hela en avslappnad och gemytlig atmosfär. Totalt har hotellet 177 rum och de rum som ingår i paketet är dubbelrum/standardrum som är väl utrustade och där samtliga håller en mycket modern klass. Hotellet har egen strand där Ni utan kostnad kan nyttja solstolar. 

Utflykter

Vill Ni hitta ett större utbud av restauranger, caféer, shopping och kvällsnöjen så tar Ni en kort taxiresa till Puerto Banus hamn eller Marbellas Gamla Stad. Vi rekommenderar också ett besök på kvarterskrogen Cortijo de Ramiro ett par hundra meter från hotellet som serverar högklassiga kötträtter och ger en fantastisk service.

Golf

Guadalmina North Course

Banan har som systerbanan South course också ett antal år på nacken. Här slog man ut för första gången redan 1973 efter att Falco Nardi skapat en kortare och backigare bana än grannen South course, det är så terrängen ser ut norr om motorvägen A7 där banan är belägen. Har man inte hyrbil så kan man ta sig med golfbil från receptionen till klubbhuset (begränsat antal golfbilar vid hotellet). På North course krävs återigen noggrann precison på fairways då man annars riskerar att hamna i något av de dolda vattenhinder som finns i ruffen. Kort, kul, tekniskt utmananande, kuperad och ganska mycket vatten kan summera North course. Golfbil kan rekommenderas om man har svårt att gå kuperade banor eller om man reser under de varmare månaderna på året. Par 72, 5600 meter.

Guadalmina South

Som den näst äldsta golfbana på solkusten en välbevarad åldring. Banan som varit en turistmagnet sedan 60-talet byggdes av Javier Arana redan 1959 och fick sig ett ansiktslyft 2002. Här väntar en utmanande historia med ganska smala fairways som på vissa håll kantas av trädgårdar och på andra håll gott om täta träd.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd 3 KM
HCP-krav 27/35 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Nej
Korthål Ja Restaurang Ja
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd 3 KM
HCP-krav 27/35
Driving range Ja
Putting green Ja
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Ja
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Nej
Korthål Ja
Restaurang Ja

 

Atalaya Golf

Atalaya Golf Club består av två golfbanor där den äldre av de båda, Old Course, byggdes redan 1967 och är en klassiker på Solkusten. Banan är platt med vida fairways omgivna av höga tallar och vacker natur.

Antal hål 18 hål, par 72 Boende avstånd 3 KM
HCP-krav 28/36 Driving range Ja
Putting green Ja Pro shop Ja
Vagnhyra Ja Träningsområden Ja
Golfbil Ja Klubbor att hyra Nej
Korthål Ja Restaurang Ja
Antal hål 18 hål, par 72
Boende avstånd 3 KM
HCP-krav 28/36
Driving range Ja
Putting green Ja
Pro shop Ja
Vagnhyra Ja
Träningsområden Ja
Klubbor att hyra Ja
Golfbil Nej
Korthål Ja
Restaurang Ja

Hyrbil/transfer

Hyrbil

Till detta paket rekommenderar vi en hyrbil som anpassas efter era behov!

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

 

Se fler golfweekends

Nyfiken på fler weekendresor?

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Spanien

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs