Skip to main content

Los Alcazares - Mar Menor lägenheter

Prisvärt lägenhetsboende med spel på Nicklausbanor 

Prisvärd weekend, en timme söder om Alicante, med boende i moderna lägenheter för 2 – 4 personer och spel på omtyckta och välunderhållna Jack Nicklaus-banor. Här slingrar sig banan Mar Menor utanför lägenheterna och cirka tjugo minuter bort hittar ni Saurines GC & Hacienda del Alamo för den som vill ha omväxling. Restauranger, pubar och supermarket finns inom gångavstånd från lägenheterna. Mar Menor är en av våra mest populära destinationer med ständigt återkommande gäster.


 

Boende

Boende

Mordern inredning

Lägenheterna på Mar Menor är modernt inredda, genomgående ljusa och här finns alltid en större balkong. Vi kan inte garantera vilket väderstreck ni får balkongen åt men vi kan notera önskemål till hotellet. Oavsett läge så finns det alltid lugna grönområden utanför dörren om man vill jaga solen hela dagen. I lägenheterna finns ett fullt utrustat kök, helkaklat badrum till varje sovrum varav ett med badkar, stort vardagsrum med soffa, bord och tv samt luftkonditionering, värme och Wifi. Är ni fler än två som reser kan ni med fördel boka en lägenhet med två sovrum så att alla i sällskapet hamnar under samma tak. 

Centralt boende

Från samtliga lägenheter är det promenadavstånd till anläggningens centrala delar som bland annat inrymmer restauranger, golfbaren, butik och reception. Parkering för er hyrbil finns direkt utanför lägenheterna.

Golf

Golf

Mar Menor

Mar Menor är en öppen, snäll och flack banan som sträcker sig igenom Mar Menor Golf Resorts område. Som vanligt på Jack Nicklausbanorna kommer ni få uppleva vältrimmade fairways, snabba greener en del djupa bunkrar att passera samt några icke allt för besvärande vattenhinder. Banan är lätt att promenera runt och passar utmärkt som en hemmabana under er vistelse i området. Efter avslutad runda hamnar man lätt i golfbaren ett tjugotal meter från flaggan på 18:e green.

Saurines

Saurines karaktär är ökenbana. Här ligger välskötta ondulerande fairways och greener utplacerade bland ökendyner. Kontrollera att du har en wedge med i bagen innan ni tar er till banan, den kan komma till pass på Saurines. En större sjö vid nionde och artonde hålet garanterar en spännande final på er runda på denna banan med lite annorlunda omgivningar. Saurines brukar få bra respons av våra gäster oavsett om det är erfarna eller mindre erfarna golfare på resa. Körtid ca tjugo minuter.

Hacienda del Alamo 

Hacienda del Álamo är en spektakulär 18-håls golfbana designad av den välrenommerade Dave Thomas. Med 6,700 meter utmanar banan golfare på varje centimeter. Efter en dag på banan kan du koppla av i klubbhuset, njuta av en förfriskning och återhämta dig. Anläggningen erbjuder omklädningsrum, restaurang, biljard och avkoppling i TV-rummen. 

Hyrbil/transfer

Hyrbil/Transfer

I detta paket finns möjlighet till privat flygplatstransfer mellan Alicantes flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Alicantes flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Om resmålet

Perfekt weekend

På Mar Menor väntar en prisvärd weekend med bekvämt boende i moderna lägenheter bredvid golfbanan med samma namn. Här hittar ni allt för en lyckad golfsemester på hotellområdet. Här finns flera restauranger med olika teman, ett café och tillika golfbar bredvid artonde green, en supermarket med det som behövs för att fylla kylskåpet i lägenheterna, ett SPA med inomhuspool, gym och fina övningsområden. Mar Menor är en prisvärd destination med boende i fina lägenheter och med golfspel på banor av väldigt hög klass.

The strip

Direkt utanför Mar Menors område ligger det man kallar "the strip", en gata med flera restauranger och barer. Räcker inte utbudet här är en kort taxiresa till Los Alcazares inte lång, det tar ca fem minuter från hotellets reception till strandpromenaden.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Se fler golfweekends

Nyfiken på fler weekendresor?

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Spanien

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs