Skip to main content

Hills GK & Elite Hotels NYHET!

Bjuder på en golf- och naturupplevelse av högsta klass. Nyhet!

I en avskild dal gränsande till Sandsjöbacka naturreservat utanför Göteborg ligger Hills Golf & Sports Club mycket vackert beläget. Njut i klubbhuset som ligger vackert placerad på en hög höjd med en fantastisk utsikt.

Boende

Boende

Lungt och trivsamt i hjärtat av Göteborg

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Hotellet är en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla originaldetaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design.

Hotellet erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset. På restaurang Swea Wine & Dine utgår man från säsongens svenska råvaror och inspireras av det franska kökets finess. Här äter våra gäster frukost och i anslutning till restaurangen ligger cocktailbaren Plaza Bar. Här umgås man i avslappnad miljö och njuter av god mat och dryck från vår barmeny. I hotellets bottenvåning ligger gastropuben The Bishops Arms där man kan njuta av en mängd olika sorters öl och whisky.

Golf

Golf

Spelvänlig och tillgänglig, oavsett vem som spelar

I en avskild dal gränsande till Sandsjöbacka naturreservat utanför Göteborg ligger Hills Golf & Sports Club mycket vackert beläget. Banan, som invigdes 2005, bjuder på en golf- och naturupplevelse av högsta klass och är ursprungligen en skapelse av de berömda golfbanearkitekterna Arthur Hills och Steve Forrest.
Delägaren och proffsgolfaren Johan Edfors har sedan dess redesignat sex av våra 18 hål och har med varsam hand gått fram för att förädla banan som år efter år rankats som etta i Göteborg. 

Banan innehåller olika vinklar, längder på hålen och bredd. Den nya bandesignen, som markerade en nystart för spelet på Hills inför säsongsstart 2014, har mjukat upp profilen och skapat en spelvänlighet och tillgänglighet, oavsett vem som spelar. Banan blir vad man gör den till, svår och utmanande för dig med en högre nivå på spelet, spelbar och utvecklande för nybörjare och golfmotionärer.

Klubbhuset ligger vackert placerad på en hög höjd med en fantastisk utsikt. Atmosfären i klubbhuset är välkomnande, med aktiviteter, service och utbud för alla – medlemmar, företag och gäster.

Om resmålet

Om resmålet

Sandsjöbacka naturreservat

Precis gränsande till golfbanan finns Sandsjöbacka naturreservat. Sandsjöbacka är uppdelat i två delar. En nordlig del som ligger i Västra Götalands län och en sydlig som ansluter vid länsgränsen och sträcker sig ner till Kungsbacka stad. 

Det finns flera vandringsleder med olika längd i reservatet. Det finns också ett vindskydd att övernatta i, cirka två kilometer öster om Hagryd-Dala i norra delen av reservatet. Från E6: ans rastplats kan du lätt ta dig upp på den ås som ligger söder om Sandsjön. Härifrån har du en fantastisk utsikt över ljungheden. I norr ser man Sandsjön som är en av de större sjöarna i reservatet och åt nordost anar man Lindome kyrka i horisonten. I söder och öster breder en öppnare terräng med hedmarker och våtmarker ut sig.

 

Göteborg

Bara 20 min från golfbanan ligger "goa" Göteborgs stad. I Göteborg är det möjligt att shoppa och besöka ett museum på samma dag som du fiskar vid havet eller glider fram med kanot längs en glittrande insjö. Avstånden är korta men det kan ändå vara svårt att hinna med då det finns så mycket att välja på.

 

Några små måsten är kanske:

 • En fika på Haga (otroligt vacker del av stan)
 • Liseberg
 • Feskekörka (Saluhallen för fisk och skaldjur stod färdig 1874)
 • Padan (kanaltur)
 • Avenyn (kvällen är ung, god middag och något gott att dricka)

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs