Skip to main content

Cape Winelands - 4*Oubaai Hotel Golf & Spa

Cape Winelands & Garden Route! 

Res till en av världens mest omtalade vinregioner, Stellenbosch. Boendet sker på The Spier Hotel som endast ligger 20 minuter från flygplatsen. The Spier Hotel är en fullt producerande vingård på landsbygden och det är inte omöjligt att ni druckit just deras vin förut. Om inte, får ni chansen här. Det blir även boende på Oubaai Golf Hotel & Spa som ligger längs den kända Garden Route. Detta är en fullodlad golfresort med 18 hål utanför dörren. Spela golf bredvid Garden Route kan inte slå fel. 

Golf

De Zalze Golf Estate

De Zalze Golf Estate ligger i skuggan av bergen Helderberg, strax söder om Stellenbosch. Här kommer ni få en trivsam rond i fantastisk miljö. Banan klassas som en parkbana och det finns inte allt för många hinder som kan ställa till. Floden Blaauwklippen som flyter igenom banan utgör det största hotet. Möjligtvis om ni blir distraherade av dem storslagna bergen i bakgruden, så kan ni tappa svingen. 

Stellenbosch Golf Club

Stellenbosch Golf Club firade 100 år 2004 och är den av äldsta klubbarna i Sydafrika. Bana spelas väldigt platt och är inga problem att gå. Ett par stora tävlingar har varit här genom åren, bland annat South African Open 1999. 

Paarl Golf Club

Paarl Golf Club har funnit sedan 1908, banan har totalt 27 hål och de olika slingorna heter "River", "Paarl" och "Boschenmeer" varav den sistnämna är den slinga som byggs senare. Olika vattenhinder är banans största försvar. Banan är mycket vänlig för den som vill gå. Njut av miljön!

Oubaai Golf Club

Oubaai Golf Club är den första signaturbanan i Sydafrika skapad av legendaren Ernie Els. Banan spelas ganska brett men är inte lätt för det. Karaktären skulle klassas om en linksbana. 

Se fler midstayresor

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra midstaygolfpaket.

Se fler golfpaket >>

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs