Skip to main content

Stellenbosch - 4* The Spier Hotel

Golf bland vinrankor & berg!

Res till en av världens mest omtalade vinregioner, Stellenbosch. Boendet sker på The Spier Hotel som endast ligger 20 minuter från flygplatsen. The Spier Hotel är en fullt producerande vingård på landsbygden och det är inte omöjligt att ni druckit just deras vin förut. Om inte, får ni chansen här. Det blir spel på 4 banor i regionen. Alla med olika charm, en sak har dem gemensamt. Häpnandsväckande vyer. Möjligheterna i Sydafrika är oändliga, utöver golfen är det givetvis ett måste att ta en titt på vildlivet. Både på land och till havs. Självfallet tipsar vi också om det lokalproducerade vinet och maten! Fantastisk mat till riktigt bra priser. Mycket talar för Sydafrika. 

Boende

Boende

Modernt boende med eget producerat vin

The Spier Hotel är många saker. Det är hemtrevligt, kulturrikt, annorlunda, modernt och man producerar sitt egna vin! Här bor ni i en avkopplande miljö med fantastiska vyer. Endast 20 minuter från flygplatsen. Hotellets struktur är lite som en "by" som är indelad i 6 olika delar. Varje del har sin egna swimmingpool. Totalt har man 153 rum. Man arrangerar diverse aktiviteter, men högst på listan bör ju ändå vara vinprovningen. Testa!

 

 

 

Golf

Golf

De Zalze Golf

De Zalze Golf Estate ligger i skuggan av bergen Helderberg, strax söder om Stellenbosch. Här kommer ni få en trivsam rond i fantastisk miljö. Banan klassas som en parkbana och det finns inte allt för många hinder som kan ställa till. Floden Blaauwklippen som flyter igenom banan utgör det största hotet. Möjligtvis om ni blir distraherade av dem storslagna bergen i bakgruden, så kan ni tappa svingen. 

Stellenbosch Golf Club

Stellenbosch Golf Club firade 100 år 2004 och är den av äldsta klubbarna i Sydafrika. Bana spelas väldigt platt och är inga problem att gå. Ett par stora tävlingar har varit här genom åren, bland annat South African Open 1999. 

Paarl Golf Club

Paarl Golf Club har funnit sedan 1908, banan har totalt 27 hål och de olika slingorna heter "River", "Paarl" och "Boschenmeer" varav den sistnämna är den slinga som byggs senare. Olika vattenhinder är banans största försvar. Banan är mycket vänlig för den som vill gå. Njut av miljön!

Erinvale Golf Club

Erinvale Golf Club designades av ingen mindre än Gary Player. Man har varit värd för två South African Open under åren. Banans stora och komplexa greener är dess största försvar. Mycket beror på var pinnarna står. Första nio hålen består av en del vatten och spelas ganska flakt. Sista nio hålen spelas tvärtom lite mer ondulerat. 

Se fler midstayresor

Nyfiken på ett annat resmål? 

Välj ett utav våra andra midstaygolfpaket.

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs