Skip to main content

Cartagena - 4****B&B Hotel Cartagena Cartagonova 1 vecka

Golf i Romarnas fotspår!

Vid det sydöstra hörnet av den Spanska kusten ligger historiska Cartagena mitt mellan Alicante och Almeria. Härifrån har ni en perfektbas för golfspel på fyra olika banor inom en halvtimmes körning samtidigt som ni bor centralt i denna fina ort med massor av restauranger, nöjen och hav på gångavstånd från ert boende.

Mer om resmålet

Golf i romerska fotspår

Spela golf i romarnas fotspår. Cartagena ligger beläget ca en timme och femton minuters körning söder om Alicante flygplats. Staden har en diger historia och grundades år 228 f. Kr. Här kan ni bland annat besöka den romerska teatern som byggdes f. Kr. men med tiden blev överbyggd och återupptäcktes år 1987. Många av de historiska fynden från teatern finns att skåda i stadens arkeologiska museum vilket naturligtvis nästan är ett måste att besök när man är här. Det senaste decenniet har man i Cartagena investerat mycket tid och pengar på att vidgöra och rusta upp alla de gamla fina och historiska byggnaderna i centrum, vilket gör det till en fröjd att bara spatsera runt och beundra arkitekturen. Med sina ca 200.000 invånare finns det också ett rikt utbud av genuina restauranger, kaféer, butiker och nöjen. Ni kan med fördel spatsera huvudgatan Calle del Carmen som går från hamnen till Plaza de España. Nere vid hamnen finns flertalet serveringar där man kan koppla av med lyxyachter, segelbåtar och Medelhavet som utsikt.

Centralt boende

Ni bor centralt på modernt 4*hotell i de historiska kvarteren med restauranger och butiker runt knuten och kort promenad till absoluta centrum och hamnen. Hotellet har bekväma sängar, välutrustade rum i modern stil och hjälpsam personal. 

Underbart klimat

Cartagena har ett ypperligt läge för att upptäcka flera av sydöstra Spaniens golfbanor i perfekt golfklimat från höst till vår. I närområdet odlas många av alla de apelsiner vi importerar från Spanien, något som skvallrar om att klimatet är behagligt även under de kallaste månaderna. Inom en halvtimmes körning når ni uppskattade Hacienda del Alamo och El Valle som båda varit värd för Europatourkval samt Jack Nicklausbanorna Saurines och Mar Menor. Vill man ha ytterligare alternativ finner ni bland annat Roda och Hacienda Riquelme ytterligare några minuter bort.

Havet, maten och nöjen nära

Cartagena är en perfekt destination för er som vill bo vid kusten, ha gångavstånd till ett digert utbud av restauranger, shopping, sevärdheter och kvällsnöjen samtidigt som ni på kort köravstånd kan spela kvalitativa golfbanor i perfekt klimat.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Golf

Golf

Halvtimme till 5 olika golfbanor

Från Cartagena har ni kort köravstånd till massor av bra golfbanor. På ca en halvtimme når ni banorna El Valle, Haciande del Alamo, Roda, Mar Menor och Saurines. Lägg till några minuters körning och ni når mångas favorit Lo Romero. Mot tillägg kan ni också välja att spela La Mangas banor som ligger 25 minuter öster om Cartagena.

Upplägg

I paketet ingår 5 x 18 hål och de är i grundupplägget fördelade på 2 x Hacianda del Alamo, 1 x 18 hål på El Valle, 1 x 18 hål på Saurines och 1 x 18 hål på Roda. Vill ni spela en runda på Lo Romero, Hacienda Riquelme eller Serena Golf kan ni byta ut en runda utan tillägg. Vill ni spela La Manga istället för någon av de andra banorna blir det ett tillägg enligt följande: La Manga West +225:-, La Manga North +450:- och La Manga South +575:-

4**** Hotel Cartagena Cartagonova

4**** Hotel Cartagena Cartagonova

Superbekvämt boende

4****Hotel Cartagena Cartagonova är ett omtyckt hotell beläget i de historiska kvarteren i centrala Cartagena. Rummen har alla bekvämligheter man kan önska av ett hotell i kategorin 4* inklusive bekväma sängar och rymliga badrum med dusch och badkar. Till frukost dukas det upp en större buffé som bjuder på både varmt, sött och en del nyttiga alternativ. Till hamnen har ni ca tio minuters promenad och shopping och restauranggator ligger runt knuten.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till Cartagena ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Parkering i bevakat garage nära hotellet ingår i paketet.

Är ni en grupp på 8 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om en offert vid intresse.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs