Skip to main content

Islantilla - The Residences Islantilla 7 nätter

Golf på tre banor, moderna och prisvärda lägenheter!

Islantilla i spanska Huelvaregionen ligger vackert beläget bara någon mil från gränsen till Portugal. Här bor ni i moderna lägenheter som är fullt utrustade. Ni har nära till golfbanan Islantilla GC som har totalt 27 hål. 

Boende

Moderna, ljusa lägenheter cirka 350 meter från golfbanan. Lägenheterna är mellan 75-90 m².  Samtliga lägenheter har två sovrum och är fullt utrustade. 

Det ingår fritt tillträde till gym, inomhuspool, jacuzzi, turkiskt bad. Det finns dessutom en uppvärmd utomhuspool året runt. Även bar och restauranger är öppna året runt. 

En liten supermarket finns runt hörnet. 

Golf

Islantilla Golf Course

Islantilla Golf Course består av 27 håls golfnöje med kvalitet. Banan öppnades 1992 och har sedan dess bland annat utsetts till topp 100 av de bästa golfbanorna i Europa av Golf Digest (år 2000) och fått stå värde för tävlingar på Challange Touren. Banan har är bitvis kuperad, bjuder på sköna havsvyer och är omsorgsfullt designad för att vara en njutning för alla spelare oavsett handicap. Grön slinga är mer promenadvänlig och den mest lämpade för spelare med högre hcp.
Bredvid Bar Colón på hotellområdet finns en puttgreen som dessutom är upplyst kvällstid.
 

La Monacilla

La Monacilla är designad av José María Olazabal och ligger bland pinjeträden i natursköna Aljaraque. Aljaraque ligger bara några minuters bilkörning från Huelva centrum och några minuters bilresa från Bellavista golfklubb.
Banan har par 72. Designen är mycket trevlig och hålen är påkostade med härligt böljande fairways, Bermuda gräset gör att det är bra skick på fairway året runt. Det är en golfbana som helt säkert passar alla golfare.
Banan är relativt lätt att gå utan några större nivåskillnader. Det finns några små sjöar vid hål 2 och 7, som det gäller att undvika, men annars finns det inte så mycket vatten i spel golfbanan förutom några mindre sidovattenhinder. Stora, ondulerade och snabba greener gör att det är viktigt att hamna på rätt ställe på inspelen, för att inte få alltför svårspelade puttar.
Det finns riktigt bra områden nära klubbhuset för träning. Rangen är stor och bred och det finns en putting-, chipping-  och pitchinggreen.
Golfbanan och anläggningen får beröm för mycket bra kondition och trivsel.

 

Bellavista 

Bellavista är en riktigt hemtrevlig golfklubb med personlig och vänlig atmosfär. Tillgängligheten till banan är fantastisk för att vara en spansk golfbana precis vid en storstad. Bellavista golfklubb anses vara Spaniens äldsta klubb. Golfklubben i Bellavista växte sig stark tack vare närheten till Huelva stad och banan har förändrats och förbättrats många gånger sedan starten. Till skillnad från de flesta andra spanska golfklubbar, så finns det inget stort hotell eller företag som driver anläggningen utan det påminner om en vanlig skandinavisk klubb.
Golfbanan är relativt lätt att gå. Det finns några smala hål ofta inramade av pinjeträd. Sista 9 hålen är lite öppnare och något längre. Hål 1 och 10 ligger på var sin sida av klubbhuset och både hål 9 och 18 slutar precis vid terrassen, så det är en perfekt golfbana för den som vill spela 9 hål. Våra gäster har alltid uppskatta lugnet på klubben och de omväxlande layouten på banan. Klubbhuset är byggt i engelsk stil. Atmosfären är avslappnad, priserna relativt låga och det är nästa alltid folk som äter tapas i baren.
Bellavista är också känd för att ha en proshop med de bästa priserna i regionen. Det är så trångt att det nästan inte går att röra sig i butiken, men många gäster berättar att de har gjort riktigt bra klipp och lämnat butiken mycket nöjda.
Det är lätt att trivas på Bellavista. Både personal och medlemmarna är glada för alla gästgolfare. 

 

 

Hyrbil/Transfer

Transfer

I detta paket ingår privat flygplatstransfer t/r Faro flygplats och hotellet. Chaufför möter er i ankomshallen på Faro flygplats och hämtar er vid hotellet på angiven tid på hemresedagen.

Önskar ni istället hyrbil så tar vi fram pris och skickar er en offert. Ange önskemål om hyrbil i samband med er förfrågan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs