Skip to main content

Fuengirola - Club la Costa World 1 vecka

Prisvärt lägenhetsboende på Solkusten 

Strax väster om populära ”svenskorten” Fuengirola ligger större semesteranläggningen Club la Costa World med ljusa och moderna Superior läghenheter med ett sovrum. Ett perfekt val för er som vill bo ha tillgång till fullt utrustat kök, närhet till hav, kort körning från flygplatsens samt spela kvalitativa golfbanor nära ert boende. La Costa World erbjuder dessutom ett par restauranger, livsbutik, bar, gym och trevliga pooler inom sitt område så här har man mycket samlat på ett och samma ställe. Utsikten mot Medelhavet är magnifik och blickar man österut ser man Fuengirola stad sträcka sig ut mot kusten. Är man på humör är det fullt möjligt att promenera bort till strandpromenaden med restauranger, butiker och kaféer och sedan bestämmer man själv hur långt man vill gå mot den centrala marinan. Uppskattningsvis är det 3,5 kilometers promenad om man tar sig till absoluta centrum.

Golf spelar ni på finfina golfbanor inom kort köravstånd från boendet. Santana rankar vi som en av de absolut bästa golfbanorna på kusten, Mijas har två mästerskapsbanor och så inkluderar vi rundor på Chaparral GK, belägen i ett skyddat naturområde med fina vyer över Medelhavet.

På La Costa World får ni närhet till stad, nöjen och hav samt spela kvalitativa golfbanor utan att det kostar skjortan.

 Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Nära stranden

Club la Costa World är en större semesteranläggning beläget ca en kilometer väster om Fuengirola. Anläggningen ligger i en sluttning upp från Medelhavets strand och från lägenheterna är det ca 500 meter att gå ner till stranden.

Fem restauranger

På området finns dygnet runt öppen reception, fem restauranger, två snackbarer, tennisbana, doktor, lekplats, kvällsunderhållning, utflyktsprogram, bagagerum, alltid fri parkering, gym (avgift), sex pooler (varav en uppvärmd).

Moderna lägenheter

De moderna lägenheterna har alla bekvämligheter man söker i ett semesterhem. Fullt utrustat kök kombineras med vardagsrumsdel med soffa och matplats, i anslutning finns ett sovrum.  Naturligtvis finns balkong/terrass att avnjuta den värmande solen på. Utanför ert boende finns poolområde med gott plats att koppla av vid.

Städning

Städning, byten av sängkläder och handdukar sker en gång per vecka.

Obs. Club la Costa World är inte anpassad för personer med rörelsehinder.

Golf

Golf

I detta paket ingår 2 x 18 hål på Santana, 1 x 18 hål på Mijas Los Olivos, 1 x 18 hål på Mojas Los Lagos och 1 x 18 hål på Cabopino. Samtliga banor ligger inom 15 minuters köravstånd.

Vi förbokar alla starttider enligt era önskemål och efter tillgänglighet. Ange därför vilka starttider ni önskar i meddelanderutan i samband med bokning. Bekräftelse på starttider skickas normalt på mejl inom ett par arbetsdagar.

Santana

Santana är ett riktigt guldkorn strax utanför Fuengirola. Här har det en gång i tiden odlats avokado, idag odlas det golfminnen för livet. Santana är en av de banor våra resenärer mycket gärna återkommer till. Breda fairways sträcker sig genom en promenadvänlig och böljande terräng bland apelsin- pinje, oliv och citronträd. Två proffstee och ytterligare två herr- och damtee för oss semestergolfare finns att utgå från. Banan är ganska tekniskt tuff till layout och varje hål erbjuder variation, utmaningarna finns där vid nästan varje slag. De ofta komplicerade greenerna försvaras väl av bunkrar och längs fairway finns gott om vatten att hålla sig från. God kunskap om samtliga klubbor i bagen lär behövas när ni ger er ut på denna bana där en ordentlig begrundan bör tas innan varje slag då eftertanke inte rekommenderas. Oavsett hur er runda utvecklats så kan vi i alla fall garantera att ni fått se några av de vackraste vyerna från en golfbanan på solkusten. Santana rekommenderas trots sina utmaningar starkt oavsett hcp, då det är en banan i toppklass som man bör uppleva. Par 72 och 6207 meter. 

El Chaparral Golf Club ligger i en naturskön oas centralt på Solkusten omgiven av tallskog och Medelhavsskog, bara några få minuters körning från Fuengirola och kusten. Att komma hit är en rofylld upplevelse. Härifrån har man på många platser en bedårande havsutiskt och en stund på klubbhustest solterrass rekommenderas efter rundan. Banans längd skrämmer inte med sina 5800 meter men det är en rolig och stundom tuff utmaning trots allt. Karraktären på banan är kuperad och här ingår golfbil. Banan har hela 6 par 5 hål och 6 par 3 hål alla med utomordentligt underhållna greener. Välkomna, på El Chaparral bör alla trivas. 

Mijas Los Lagos

Mijas Los Lagos är en Robert Trent Jones bana och en av två mästerskapsbanor på Mijas Golf Club. Los Lagos öppnade för spel redan 1976 men uppdaterades 2012 och sträcker ut sig i ett svagt ondulerande landskap med breda inbjudande fairways, stora greener och sjöar läns minst hälften av banans hål. Här spelas en golfrunda på den vältimmade banan med ett leende oavsett om du har ett högre hcp. Spelare med lägre hcp har dock gott om chanser att utmana hålen för ett bra resultat.

Mijas Los Olivos

Mijas Los Olivos är som systerbanan Los Lagos ritat av den, på Costa del Sol, frekvent förekommande designern Robert Trent Jones. Denna bana är något mer utmannade än Los Lagos med smalare fairways som här kantas av gott om träd. Greenerna är dessutom mindre och mer ondulerande. Här gäller med andra ord mer precison och tålamod för att nå ett gott resultat. Los Olivos bör bli en roligt utmaning för samtliga.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till La Costa World ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

En parkeringsplats intill er lägenhet ingår utan kostnad.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs