Skip to main content

San Pedro - 4****Guadalmina

Gudalamina erbjuder en lyxig weekend nära nöjen, hav och golfbanor på solkusten.

Moderna golfhotellet Guadalmina ligger centralt på solkusten och erbjuder närhet till strand, nöjen i Puerto Banus och flertalet högklassiga golfbanor. Hotellet är fräsht, elegant, ljust och bekvämt på alla sätt. Bra restaurang med utsikt över Medelhavet, poolområde och strand med solstolar, golfdisk med service för golfare, bar/café, SPA för ickegolfare och serviceinriktad personal.

Ett mycket populärt alternativ för weekendresenären som vill spela flera banor och erhålla hög klass på både boende och spel.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

 

Sök resa

4****Guadalmina

4****Guadalmina

Hotellet som ligger beläget direkt vid Medelhavets kust håller en mycket god 4****standard med ljusa och fräscha rum, restaurang med panoramavy över Medelhavet, bar med alla sorters förfriskningar, reception med serviceinriktad personal och i det stora hela en avslappnad och gemytlig atmosfär. Totalt har hotellet 177 rum och de rum som ingår i paketet är dubbelrum/standardrum som är väl utrustade och där samtliga håller en mycket modern klass. Hotellet har egen strand där Ni utan kostnad kan nyttja solstolar.

Vill Ni hitta ett större utbud av restauranger, caféer, shopping och kvällsnöjen så tar Ni en kort taxiresa till Puerto Banus hamn eller Marbellas Gamla Stad. Vi rekommenderar också ett besök på kvarterskrogen Cortijo de Ramiro ett par hundra meter från hotellet som serverar högklassiga kötträtter och ger en fantastisk service.

Läs mer >>

Golf

Guadalmina North Course har som systerbanan South course också ett antal år på nacken. Här slog man ut för första gången redan 1973 efter att Falco Nardi skapat en kortare och backigare bana än grannen South course, det är så terrängen ser ut norr om motorvägen A7 där banan är belägen. Har man inte hyrbil så kan man ta sig med golfbil från receptionen till klubbhuset (begränsat antal golfbilar vid hotellet) På North course krävs återigen noggrann precison på fairways då man annars riskerar att hamna i något av de dolda vattenhinder som finns i ruffen. Kort, kul, tekniskt utmananande, kuperad och ganska mycket vatten kan summera North course. Golfbil kan rekommenderas om man har svårt att gå kuperade banor eller om man reser under de varmare månaderna på året. Par 72, 5600 meter.

Gudalmina South course är som näst äldsta golfbana på solkusten en välvevarad åldring. Banan som varit en turistmagnet sedan 60-talet byggdes av Javier Arana redan 1959 och fick sig ett ansiktslyft 2002. Här väntar en utmanande historia med ganska smala fairways som på vissa håll kantas av trädgårdar och på andra håll gott om täta träd.  Strategi och välplacerade utslag är som på de flesta golfbanor a och o för en lyckad runda. En medelgolfare kommer ha goda chanser att hantera South course utmaningar på ett förtjänstfullt sett men spelare med högre hcp kommer få kämpa, främst kanske med längden på vissa hål och ofta med precision på fairways. Banan är överlag flack och promenadvänlig. Hotellgäster kan slå ut på trevliga hål nummer 10 som sträcker sig längs Medelhavet och ligger direkt vid receptionen om så önskas.

 

El Paraiso (tillval) är en pittoresk klassiker på solkusten, strax väster om San Pedro. Denna parkbana är designad av Gary Player öppnade redan 1973 och är således bland de äldsta på kusten och dessutom bland de mest välkomnande och familjära i Spanien. Här promenerar man enkelt runt de 18 hålen som kantas av palmträd och en hel del vatten. Här har man roligt oavsett om man har ett lågt eller högt hcp. Banan är inte bland de svåraste på kusten men kan utmana även om du anser dig vara ett proffs. Efter rundan kan man med fördel koppla av på den mysiga uteserveringen vid klubbhuset. Par 71, 6131 meter.
  

Los Naranjos Golf Course (tillval) är enligt berömda bandesignern Robert Trent Jones "En av mina allra bästa golfbanor". Kanske styrks detta av att banan bl.a. varit värd för Spanish Open vid två tillfällen under 2000-talet. Varierande fairways, stora, snabba, onulerande greener och 97 bunkrar finns att bekanta sig med. Banan mäter 6457 meter och de nio första hålen är mer kuperade och oberäknerliga medan de sista nio är vida och mer vänliga med långa fairways utbredda mellan palmer och apelsinträd. Hcp krav 27 för herrar och 35 för damer. Los Naranjos är en av Here We Go Golfs mest bokade golfbanor och en av de banor som får bäst kritik i Spanien.

Rio Real (tillval) är en utav de mest uppskattade banorna på solkusten och ligger granne med Marbella Golf & Country Club. Denna parkbana är designad av Javier Arana och här finns floden Real med i bilden på flera hål. En medelsvår mästerskapsbanan där första 9 har smala fairways och sista 9 erbjuder en mer förlåtande layout. Banan är belägen ca tio minuter väster om Marbella och är med på topplistan över bästa golfupplevelse i området bland Here We Gos resenärer.
   

Valle Romano (tillval) är en hårt satsande mästerskapsbana belägen strax utanför Estepona stad. En dag skall Valle Romano vara en legendarisk bana, det är klubbens devis. Det är kanske en liten bit kvar till samma klass som hos grannbanorna kring Sotogrande men å andra sidan kostar Valle Romano inte en förmögenhet att spela, ännu. Här möts ni av en ganska kuperad bana, golfbil ingår därav i er green fee. Allt som oftast blir vinden en viktig faktor i spelet då banan stäcker sig ner mot Medelhavskusten. Här finns i regel fem tees att välja mellan så att spelare av alla nivåer skall ha en chans att få en trevlig runda på banan. Cabell B. Robinson som arkitekten heter har skapat en variationsrik bana med stora härliga greener att analysera och hantera. Innan och efter er runda kan ni avnjuta något gott i det trevliga och moderna klubbhuset. Banan mäter 6231 meter från vit och par är 71.

 

Hyrbil/transfer

I detta golfpaket till Guadalmina ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och en extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustning som ni själva vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Mercedes Vito/Nissan Primaster/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

 

Karta