Skip to main content

Piemonte - Bogogno Golf Resort

Naturskön upplevelse med golfen utanför dörren 

I Piemontes grönskande landskap och bland berömda vinodlingar nordväst om Milano nära natursköna sjön Maggiore ligger 36-håls anläggning Bogogno Golf Resort. Två riktiga toppbanor belägna direkt utanför det moderna hotellet ger er en magisk weekend både när det kommer till naturupplevelser, boendeklass, gastronomi, vin och golf. Malpensa flygplats ligger dessutom bara drygt en halvtimme från Bogogno.

Detta paket exkluderar flygresa och transfer men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

Boende

Boende

Det lilla fina hotellet erbjuder en bekväm bas att dra sig tillbaka till efter en dag på golfbanan eller efter utflykter till landsbyggden. Här finns 50 modernt inredda rum av hög standard, relaxområde på hotellets takterrass, SPA-aveldning, pool vid klubbhuset, loungebar samt goda möjligheter för konferenser. Hotellets gäster nyttjar klubbhustes suveräna restaurang för prisvärda gastronomiska upplevelser. Bogogno är med andra ord ett perfekt val om ni vill uppleva det goda av Italien och samtidigt ha ett par av landets absolut bästa golfbanor direkt utanför dörren.

Golf

Golf

Circolo Golf Bogogno

Circolo Golf Bogogno består av två riktigt utsökta golfbanor, Del Conte och Bonora, belägna på den natursköna Italienska landsbyggden med Alperna som fond. Robert von Hagge är arkitekt till båda skönheterna och det är svårt att avgöra vilken av de båda banorna som imponerar mest. Båda banorna har 9 hål bevarade från den ursprungliga 18 håls banan som öppnade 1997.   

Naturskön

De 18 hålen på Del Conte ligger belägna i en dal med gott om skog, sjöar och vattendrag. Allt väldigt naturligt integrerat i det fridfulla landskapet. Det är svårt att tänka sig att det finns någon vackrare plats att spela golf på i Italien. Här kan man då och då frästas att utmana men allt som oftast bör ett tekniskt sinnat spel anammas då banan är tekniskt utmanande med en hel del taktiska bunkrar utplacerade.

Alperna i bakgrunden

Bonora är på sina håll en något kuperad banan och spelas med Alperna i bakgrunden. Banan skulle närmast karaktäriseras som en mycket vacker parkbana med gott om inslag av strategiskt placerade bunkrar och allmänt förekommande vattenhinder och sjöar. Denna bana är längre och ytterligare något mer tekniskt svår än Del Conte, således något mer utmanande.

Om resmålet

Om resmålet

Hjärtat av Piemonte är sannerligen rikt på kulturskatter och berikad med en enastående natur. Inte minst kring sjöarna Lago d’Orta och Lago Maggiore. Men kanske allra mest känd är ändå regionen för sin utsökta mat och för sina excellenta viner. Ibland är det häpnadsväckande hur man i en liten enkel by kan hitta en restaurang med Michelinstjärna eller annan utmärkelse av rang. Vingårdarna står bitvis som spön i backen och bara i Novara Hills, området där Bogogno ligger, finns det 26 vinkällare. Från Bogogno anordnas det också utflykter med vinprovning följt av en riktigt god middag på någon av dessa vingårdar.

Hyrbil

I det här paketet erbjuder vi hyrbil på förfrågan. 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs