Skip to main content

Prestwick - Carlton Hotel kortweekend med toppbanor

Spela tre linksbanor i toppklass kring klassiska Prestwick

Välkomna till golforten Preswick/Ayr på Skottska östkusten. Här andas och pratar man golf, dricker pints och spelar golf på några av Skottlands absolut bästa linksbanor. Med vårt trenätters paket med boende i centrala Ayr som är namnet på den södra orten sammanvuxen med Prestwick får ni spela tre av de bättre banorna inom kort köravstånd. Dundonald har varit värd för Scottsih Open 2017, Turnberry Robert the Bruce course är systerbana med Aisla och i världsklass den också och avslutningsvis provar ni på Royal Troon Portland course som normalt sett inte kan spelas av gäster.

Boende sker på 4*Carlton Hotel som erbjuder moderna och fullt utrustade rum. Här har ni en del pubar och restauranger runt knuten och ni når Prestwicks utbud på 4 minuters taxi eller 15 minuters promenad.

Från Edinburghs flygplats som har dagliga direktlinjer med Arlanda och Kastrup har ni ca 1,5 timmes körning. Är ni 6 resenärer eller fler kan vi sy ihop ett paket inkl. alla transfer. Är ni färre rekommenderar vi att ni hyr en bil på egen hand på Edinburghs flygplats.

En maxad linkshelg av exklusiv karaktär väntar med detta paket.

 

Boende

Boende

Pub utanför dörren

Carlton Hotel Prestwick ligger centralt beläget i Ayr med en del pubar, restauranger och butiker utanför dörren. Till centrala restauranger, barer, nöjen, butiker och service i centrala Prestwick är det ca 4 minuters taxiresa eller 15 minuters promenad.

Ljusa rum och god mat

Hotellet erbjuder moderna och ljusa rum, alla välutrustade. Här hittar ni Logans Bar & Restaurant som erbjuder frukostbuffé, en välvarierande och prisvärd a la carte-meny och den traditionella söndagssteken.

Golf

Golf

18 hål

I detta paket ingår 18 hål golf på de respekterade linksbanorna Dundonald (ca 15 min med bil från hotellet), Troon Portland (ca 15 minuter med bil från hotellet) och Turnberry Robert the Bruce course (ca 30 minuter med bil från hotellet).

Dundonald

Värd för Scottish Open 2017 är detta naturligtvis en höjdpunkt och en av de bästa golfupplevelserna man kan få i Skottland. Kyle Philips som ritat Kingsbarnes har även lagt grunden för Dundonald som öppnade 2005 och är en äkta links där ni möter välondulerande greener som försvaras av stora djupa bunkrar. Längden varierar från behagliga 5865 meter till 6675 meter beroende på tee vilket gör banan lämplig för både en medelgolfare och proffs. En "must play" i Skottland.

Se fler golfweekends

Se fler av våra golfweekends med bra boenden och fantastiska golfbanor i Skottland.

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs