Skip to main content

Alicante - 4* Bonalba Golf Resort

Prisvärd weekend med nära till flygplatsen 

Bonalba Golf Resort erbjuder en bekväm weekend med kort förflyttning från flygplatsen i Alicante, närhet till stadsliv och strand samt golfbana vid hotellet. Här kan man efter en dag på banan varva ner i utomhus- eller inomhuspoolen, i restaurangen eller puben.  Vill man aktivera sig ytterligare når ni Alicante centrum och hamn på ca femton minuter med bil. Utöver spel på Bonalba ingår 18 hål på uppskattade Alenda Golf ca trettio minuter från hotellet.

 

Om resmålet

Avkopplande weekend

Bonalba Golf Resort är en perfekt weekenddestination med närhet till golfbana, stad och strand. Här kan ni promenaera ut till hemmabanan Bonalba GC, koppla av vid hotellets poolområde eller SPA-avdelning med inomhuspool, avnjuta middagar i hotellet restaurang eller ta en taxi in till centrala Alicante för ett enormt utbud av restauranger, nöjen och shopping. Med enbart 15 – 20 minuters taxi till Alicante och 10 minuter till stränderna norr om staden har Bonalba ett perfekt utgångsläge.

Välinredda dubbelrum

Boende sker i stora dubbelrum som är välinredda och där alla har möblerad balkong. Efter en dag på golfbanan kan det vara skönt med ett dopp i poolen och en timmes SPA-inträde där inomhuspoolen, bastu och turkiskt bad hittas ingår per dag. Eventuella behandlingar kan köpas till på plats.

Restauranger

Bonalda har två restauranger där lunch och middag serveras samt ett par barer, Loungebaren och den Irländska puben. Här samlas golfare från hela världen och utbyter dagens erfaranheter.

Golf

Golf spelar ni på underhållande hemmabanan Bonalba ca 200 meters promenad från hotellet och på populära utflyktsbanan Alenda Golf ca 20 minuters bilresa bort.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs