Skip to main content

Siux gruppresa till Lloret de Mar med padel under spansk himmel

Spela padel under Spansk himmel i September!

Europa öppnar upp. Ta chansen och häng med oss till soliga Spanien!

Boende

Boende

Centralt & modernt boende

Hotel Maria del Mar är ett 4-stjärnigt hotell i centrala Lloret de Mar, bara 300 meter från stranden. Här erbjuds inomhus- och utomhuspooler samt en solterrass. Alla rum på Maria del Mar har luftkonditionering, satellit-TV, balkong och hårtork. De har också eget badrum. På Maria del Mar finns ett TV-rum, en resedisk och en 24-timmarsreception. På sommaren ordnas också underhållning för barn och vuxna. Hotellet har en grillrestaurang med öppet kök. Här serveras både buffé och à la carte-rätter. Hotellet har också ett kafé och en poolbar med levande musik. Stationen ligger bara 100 meter bort. Ett flertal butiker och restauranger hittar du knappt 200 meter bort.

Padel

Padel

Nybyggda padelbanor & coacher

Paketet innehåller 10 timmar padel tillsammans med coacherna Mia och Lars samt 2 timmar spansk tränare. Upplägget kommer vara både americano och träningspass. De helt nybyggda padelbanorna ligger endast 500 meter ifrån hotellet.

Lars & Mia

Mia Frönserius

Aktiv och entusiastisk 47 årig padelspelare med bakgrund från många olika idrotter. Har tagit padel till nästa nivå eftersom det är så fantastisk givande på så många plan, och är nu även tränare. 

Önskar att sprida padelsporten och alla dess nyanser samt inspirera andra både innanför och utanför banan. Är även gammal reseledare och älskar den härliga blandning av en aktiv resa med inslag av både sol, skratt, avslappning, god mat och umgänge. Ser fram emot att uppleva detta med Er i en härlig miljö!!

Lars Klannermark

Jag är snart fyllda 50 år och har som många andra blivit frälst i padel. Min bakgrund kommer från tennisen där jag spelat som professionell spelare och tränare. Idag är jag padeltränare på heltid och drivs av att inspirera samt lära ut till både nyfunna och etablerade spelare. Att skapa en atmosfär där alla får ta del av den härliga gemenskapen som padel ger, är fantastisk.

Vi är tacksamma att tillsammans med Here We Go ge er möjlighet att uppleva padel i kombination med härliga Barcelona och ser fram mot att träffa Er och inspireras av Ert intresse för padel.

Reseinfo

Reseinformation 

Välkomponerat upplägg, få max ut av din vistelse.
Bra flygtider, helt nybyggda padelbanor och kunnig instruktör med i form av Mia och Lars.

Flyg

Norwegian t/r.
CPH - BCN
16 - 19 April
Dit: 06:40 - 09:45
Hem: 16:50 - 19:50
Ingår incheckning av 20kg + handbagage.

Padel

Totalt 10 timmar padel är inkluderat i resan. Spelas på de helt nybyggda banorna som ligger endast 500 meter från hotellet.
Med på resan är padelcoachen Mia och Lars.

Resmål

Staden full med sportsaktiveter för alla!

Lloret de Mar var från början en liten fiskeby som nu vuxit och blivit ett populärt turistmål. Med ett typiskt medelhavsklimat och klart vatten är stranden en självklar mittpunkt i Lloret de Mar. På senare år har Llorett de Mar blivit ett mecka för för Fotboll, handboll, padel, tennis o träningsresor.

Med tid för återhämtning!

Om du önskar lite mer lugn och ro under din resa kan du ta en promenad i den vackra Santa Clotilde-trädgården. Trädgården ligger högt upp på klipporna med en fantastisk utsikt över havet. Trots att Lloret de Mar har blivit en stor turistort finns ändå den genuina, spanska charmen kvar. I den gamla stadsdelen kan du strosa runt bland de pittoreska kvarteren och varför inte ta en paus på någon av de lokala tapas-barerna.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs