Skip to main content

J A Padel Höstlovscamp

Komplett paket
Pris från
3 995:-
3dagar
 • Boende Palm Tree Hotell 3****
 • Del i 3-4 bäddsrum
 • Helpension
 • 8 timmar Padel
 • Transfer mellan Hotell o Padelbanor
Transportsätt:Ingen transport
Boka

Delta på ett läger tillsammans med J A PADEL OCH Jonas Perssons akedemi. Lägret är för dig som är mellan 13 - 16 år. Du strävar efter att utveckla ditt padelspel till en ny nivå tillsammans med 16 andra drivna ungdomar! 

Träningen kommer bedrivas av PRO AM Academy tränare med headcoach Jonas Persson i spetsen. Jonas har varit rankad topp 20 i Sverige som spelare. Vidare på meritlistan har Jonas varit ansvarig för uppbyggnaden av akademi program i Malmö. Tillsammans med M3 Academy i Madrid jobbat med utbildningar i Sverige för tränare.

Tränat och coachat några av de bästa spelarna i Sverige, med höjdpunkter som SM Guld med Padel Crews damlag och även coachat spelare till SM-Semifinal och SPT finaler.

Många känner även igen Jonas som ansvarig för många av Sveriges största turneringar.

Vi har nu skapat ett koncept som vi kallar för PRO AM Academy. Filosofin i akademin är att inte bara spela padel utan tänka padel. Detta bygger vi upp i olika block under campen där den tekniska delen blandas med spelförståelse och strategier i spelet. 

Spelarna kommere att bli indelade i 3-4 bäddsrum i första hand med någon man önskat dela rum med. Det bor en ledare på hotellet och alla skall vara på sina rum 22.00 Exakt schema mailas ut till alla anmälda

Boende & Resmål

Fantastiskt padelspel & boende

Delta på ett läger tillsammans med J A PADEL OCH Jonas Perssons akedemi. Lägret är för dig som är mellan 13 - 16 år. Du strävar efter att utveckla ditt padelspel till en ny nivå tillsammans med 16 andra drivna ungdomar! Övernattning o måltider sker på PALM TREE HOTELL. 

Centrala Trelleborg bjuder på en härlig småstadskänsla med bra shopping och ett varierat utbud av restauranger och nöjen. Trelleborg är ett utmärkt alternativ för er som vill kombinera stadsliv, med bekvämt centralt boende. Staden kallas även för Palmernas stad, eftersom denna växt pryder olika platser runt om i staden. Här finns ett lugnt stadsliv, men önskar ni mer puls ligger Malmö bara 30 minuter bort.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs