Skip to main content

Res med Heartpadel o Sofia Wistam till Palmanova 6-9 sep FULLT!!2023

Gör som Sofia Wistam och res med HeartPadel till Palma Nova, bo 10 meter från havet, gångavstånd till padelbanor

 

Reser du själv? Det är lugnt. Du kommer hem med nya padel vänner.

HeartPadel anordnar för 4:e gången en magisk padel resa med 20 härliga padel tjejer.  Vill du vara en av dem? Häng med oss till solen, det blir fyra dagar fylld med gemenskap, inspiration och motivation, morgon strandpromenadar, padelträning på fm och match på em, frukost, middagar, lyx goodiebags samt fina priser från Slazenger, bySofiaWistam och L’oreal. Under de fyra dagar kommer vi fokusera på din padel teknik, strategi och positionering.

Förutom det, blir det sköna pauser som du kan kan fylla med bad, shopping, god mat och härligt tjejhäng. Vi kommer bo på 4 stjärniga Reverence Mare Hotel med padelbanor 5min gångavstånd från hotellet. 

Läs mer om programmet, hotellet och resmålet längre ner.

Det är begränsat med platser så principen först till kvarn gäller.

Har du några frågor om resan kontakta Natasha så hjälper hon dig natasha@heartevents.se

 

 

Hotell

Reverence Mare Hotel ★★★★

Detta är ett modernt hotell centralt beläget i Palmanova mittemot stranden. Den vördnad är mycket bra kvalitet och inrett till en hög standard. Detta är ett hotell endast för vuxna som erbjuder en lugnare atmosfär och även om det ligger i ett lugnt läge är hotellet omgivet av populära lokala barer och restauranger och är ett perfekt alternativ för kunder på Bed & Breakfast. Hotellet är inrett till en hög standard och har utmärkta faciliteter inklusive ett SPA och gym. Rummen är mycket moderna och bekväma WIFI / Internet ingår för våra kunder. Det finns olika rumstyper på hotellet för att passa alla plånböcker. De mest ekonomiska rummen är komforten rum. Stränderna i Magaluf och Palmanova ligger alla inom gångavstånd från hotellet. Hotellet ligger 14 minuters promenad från de 7 Padel-banorna.

Flygplats 27km Stranden 50m
Padelbanan 1km Närmsta affär 50m
Närmsta stad 0m Gym Ja
Utomhuspool Ja Inomhuspool Nej
Balkong Ja Wifi Ja
Flygplats 27km
Stranden 50m
Padelbanan 1km
Närmsta affär 50m
Närmsta stad 0m
Gym Ja
Utomhuspool Ja
Inomhuspool Nej
Balkong Ja
Wifi Ja

Padel

 

Padel Club

Club Calvia Padel med banor av högsta kvalite!

En liten bit ifrån hotellet ligger Club Calvia padel, en modern anläggning med 7 fina Padelbanor.

Det blir padelträning med spanska tränare, padel matcher/Americano.

När du behöver fylla på med mer energi! så finns det ett cafe där du hittar ett brett utbud av produkter att njuta av i dina pauser eller att koppla med före eller efter vi spelat
Är du dessutom grillälskare kan de också erbjuda dig möjligheten att äta lunch eller middag på deras bekväma terrass och chill out-område.

Om resmålet

En strandnära stad för alla 

Palma Nova är en av Mallorcas mest kända badorter och ligger ca 15 km sydväst om huvudstaden Palma, det gör att du kan kombinera lata dagar på stranden med shopping och nöjen i öns huvudstad.

Vill du ta dig in till Palma city gör du det enkelt med buss eller taxi. Med bil tar det ca 20 minuter via motorvägen. Bussar går vanligtvis var 35 minut.

I Palmanova hittar du allt man kan önska sig.  Vita stränder, bra shopping och fantastiska restauranger gör att det finns något för alla om man så vill ligga på stranden eller skåla långt in i natten. Det bästa med det hela är att allt detta når du med en kort promendad från hotellet. 

En garanti för en fantastisk resa!

Väder

Medeltemperatur på Mallorca:

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs