Skip to main content

Magaluf - Hotel Samos med Lars Klannemark

Gruppresa till Magaluf med Lars Klannemark

Är ni intresserade av fyra dagar padel och ta nästa steg i er utveckling? Häng med till Magaluf och utveckla ert spel med fokus på teknik, strategi och positionering.

Vi kommer under en av kvällarna även ta upp mental träning.

Padel Club

Padel Club

Padelbanor av högsta kvalite!

Ca 500 meter ifrån hotellet ligger Club Calvia padel en modern anläggning med 7 fina Padelbanor.

När du behöver fylla på med mer energi!

I cafeterian hittar du ett brett utbud av produkter för att njuta av dina pauser och koppla av före eller efter dina spel.
Dessutom har vi ett TV-rum där du kan ha det gott med dina vänner att ta en drink.
Och om du är grillälskare kan vi också erbjuda dig möjligheten att äta lunch eller middag med oss på vår bekväma terrass och chill out-området.

Hotell

Hotell

Centralt boende mitt i Magaluf!

Hotel Samos 4**** är beläget mitt i centrala Magaluf. Ett modernt och fräscht hotell. Luftiga rum samt väldigt fint poolområde. Finns en stor och trevlig terrass att kunna avnjuta goda drinkar på efter ett svettigt padelmatch.
Endast 500m till padelbanorna från hotellet, samt endast 500m till den vackra stranden och havet

Om resmålet

Magaluf, en av Europas mest kända turistorter! 

Magaluf ligger precis sydväst om Palma som man flyger till, så väldigt kort transfer till hotellet från flygplatsen. Här kan man kombinera padelspel med lata dagar på stranden med shopping och nöjen. 
Magaluf har en fin strand och hela Magaluf är uppbyggt för turister, med endast några få tusen bofasta. Vi bör nämna att Magaluf och kommunen Calvia som orten tillhör, har de senaste åren gett Magaluf  ett rejält ansiktslyft.

Fler resmål

Nyfiken på fler Padelresor?

Se fler padelresor >>

Tränare

För lite mer än tre år sedan valde jag att byta riktning i livet. Följa min passion och dröm som padeltränare istället för logistiker som jag jobbat med i 20 år.

Att få möta människan utifrån helheten. Inte bara som padelspelaren. Att se igenom och lyssna in vad som sägs och utifrån det komma bakom fasaden och hitta orsaken till utmaningen. Hur ser individen på sig själv? Jag brinner för att göra skillnad i människors liv och inspirera och motivera. Varje möte berikar och ger nya insikter och perspektiv till livet.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs