Skip to main content

Alicante

Sol och padel!

Några av Costa Blanca-kustens mest besökta platser är Alicante och Benidorm. I Alfas Del Pi och Albir, några kilometer norr om just Benidorm ligger Albir garden med nya fräscha padelbanor men också tennisbanor.
 
Rent geografiskt ligger Costa Blanca-kusten på samma breddgrader som Cypern och Turkiet, vilket är en garant för ett skönt klimat och utsökta träningsmöjligheter. Utöver padeln så kan man även få tillgång till inomhus och utomhuspooler och ett välutrustat gym. Ta chansen och åka ner till soliga Spanien för att spela bra padel med vännerna eller varför inte företaget.

Boende

Boende

Centralt boende - generösa rum

Albir Garden är ett centralt beläget hotell med gångavstånd till det mesta. Generös storlek på rummen. Här finns både inomhus- och utomhuspool. Samtliga måltider serveras som buffé.

Strandnära

I Albir är det aldrig långt till vackra stränder, de klassiska spanska restaurangerna, de höga berg och den långa fina strandpromenad där man kan ta en promenad under de vackra kvällarna.   

Utmärkt padel

På Albir Garden erbjuds utmärkt service så du kan lätt och smidigt komma åt tider för din padel. Shuttlebuss ingår i paketet så att ni enkelt kommer till och från banorna.

Padel

Padel

Populärt med padel

Padel är en utav de sporter som växer snabbast i världen just nu. Man brukar beskriva den som en blandning mellan tennis och squash. Precis som i tennis så är planen uppdelad i två delar med nät i mitten däremot så kan använda dig utav väggarna som är runt banan om du är tillräckligt skicklig. Det är en sport som passar dem flesta gammal som ung och du spelar den i par 2 mot 2.

Padel - en nationalsport

Sporten är störst i länder som Argentina och Spanien där den sistnämnde har den vuxit fram till en nationalsport även om fotbollen har fler utövare. Den kommer mer och mer runtomkring Europa och dem flesta har en bana nära tillhands. Kanske är du vårt nästa stjärnskott inom denna heta sport?

Destination

Upplev det spanska köket

I Albir finns mängder av restauranger med både spanskt och internationellt kök. Längs Bulevard dels Musics är utbudet särskilt varierat med allt från indiska till italienska och karibiska restauranger. Mitt i Albir ligger den stora och fina stenstrand som det mesta kretsar kring: Playa de Albir. Här kan du sola och bada samtidigt som du har nära till det som händer i centrum. Vid stranden kan du ägna dig åt diverse vattensporter.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs