Skip to main content

Sista minuten till Mallorca

Sista minuten resa till soliga Mallorca!

Njut av vackra Mallorca. Denna sista minuten resa som är 12 - 15 Maj har inte bara ett fantastiskt pris, ni får även bra direktflyg från Köpenhamn (inkl incheckat bagage) samt boende på Hotel Club Santa Ponsa med All Inclusive!

Finns möjlighet att addera flygplatstransfer om ni önskar, samt även enkelrum, eller annan aktivitet. Tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er gärna.

Sista dag för att boka denna resa är 9 Maj och där är begränsat antal platser, så tveka inte utan säkra din plats direkt genom att klicka på BOKA-knappen här till höger.
Först till kvarn som gäller.

Hotell

Hotell

Hotel Club Santa Ponsa ★★★

Boende på 3* Hotel Club Santa Ponsa, som ligger centralt i Santa Ponsa med en fantastiskt panorama-utsikt över bukten och orten. Boende är baserat på del i dubbelrum, men finns möjlighet även till enkelrum (mot tillägg). All Inclusive är inkluderat så utöver frukost, lunch och middag varje dag så ingår snacks mellan måltiderna samt fri dryck så som soft drinks, öl, vin och sprit mellan 11:00 - 23:00. Här finns 2st utomhuspooler varav en är uppvärmd året om.

Om resmålet

Santa Ponsa

Santa Ponsa ligger på sydvästra sidan av Mallorca vid Palmabukten. Avståndet från flygplatsen i Palma är ca 3 mil och tar ca 30 minuter med buss. Mest känd är Santa Ponsa för sin vita vackra strand och familjära stadskänsla. En lugnare ort än sin granne Palmanova i öst men endast 10 minuter med bil i mellan för den som önskar mer puls på kvällstid.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs