Skip to main content

Mallorca - Hotel Samos Magaluf

Nyhet centralt i Magaluf!

Åkt till fantastiska Mallorca och bo på Hotel Samos 4* mitt i hjärtat av Magaluf och endast ett par hundra meter till fotbollsplan.

Boende

Boende

Centralt boende mitt i Magaluf!

Hotel Samos 4* är beläget mitt i centrala Magaluf. Ett modernt och fräscht hotell. Luftiga rum samt väldigt fint poolområde. Finns en stor och trevlig terrass att kunna avnjuta goda drinkar efter träningspassen.
Endast 600m till fotbollsplan från hotellet, samt endast 500m till den vackra stranden och havet.

Destination

Magaluf, en av Europas mest kända turistorter! 

Magaluf ligger precis sydväst om Palma som man flyger till, så väldigt kort transfer till hotellet från flygplatsen. Här kan man kombinera ett träningsläger med lata dagar på stranden med shopping och nöjen. 
Magaluf har en fin strand och hela Magaluf är uppbyggt för turister, med endast några få tusen bofasta. Vi bör nämna att Magaluf och kommunen Calvia som orten tillhör, har de senaste åren gett Magaluf ett rejält ansiktslyft.

Träning

Träning

Konstgräs

Konstgräsplanen i Magaluf/Palmanova är belägen ca 600 meter ifrån hotellet. I grundpaketet så ingår det 4st träningspass à 1,5 timme. Självklart är det möjligt att minska eller öka antalet träningspass efter ert önskemål. Det ingår även vatten till träningarna.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs