Skip to main content

Niechorze

Teambuilding i norra Polen! 

Niechorze i norra Polen lockar med utmärkta träningsfaciliteter och bekvämt boende. Hit kan vi erbjuda ett extremt prisvärt paket om inkluderar både landarrangemang, båtresa från Ystad (tur och retur) och busstransfer till och från hotellet.

Boende

Nära till planerna

Boende på Hotel Villa Solaris, som ligger alldeles intill fotbollsplanerna, en med naturgräs och en med konstgräs. Alla måltider ingår och serveras som buffé i restaurangen på boendet. Kökets specialitet är internationella rätter. Mot en extra kostnad kan ni även boka tid för massage och/eller bastu.

Om resmålet

Lugn småstad

Niechorze ligger i norra Polen, cirka en timmes bussresa från hamnstaden Świnoujście. Staden är en gammal fiskeby och är vida känd för sin vackra strand. Niechorze är en lugn småstad och ett utmärkt val för er som vill ha fullt fokus på träning och teambuilding.

Träning

Naturgräs & konstgräs

På gångavstånd från ert boende finns tillgång till både naturgräs och konstgräsplan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs