Skip to main content

Torremolinos - Hotel Elegance Adriano

Sköna Torremolinos med närhet till storstan! 

Känt för sitt milda och varma klimat, långa sandstränder och gott om aktiviteter ligger Torremolinos bekvämt beläget enbart minuter från flygplatsen i Malaga. Här bor ni på 3* hotell med närhet till ortens utbud av shopping, kaféer och restauranger. Träningen sker på den nyligen renoverade sportanläggningen där man erbjuder möjlighet till träning på både gräs- och konstgräs. Ett prisvärt alternativ med goda möjligheter till lågprisflyg från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Boende

Boende

Stort utbud av restauranger och stränder

3* Hotel Elegance Adriano ligger sju minuters promenad från stranden. Hotel Adriano, som ligger i hjärtat av Torremolinos, är omgivet av det berömda semesterområdets alla bästa affärer och boutiquer, liksom även av alla de populäraste restaurangerna, barerna och nattklubbarna. Hotellet har stora rum som är inredda i typiskt spansk stil, med högsta standard. Samtliga måltider serveras som buffé. 

Faciliteter och aktiviteter:

Terrass
Fitnesscenter
Biljard
Restaurang
Gemensamt sällskapsrum/TV-rum
Tur- och utflyktsdisk
24-timmarsreception
Luftkonditionering
Värme
Värdeskåp
Hiss
Rökfria rum

Destination

Soliga stränder

I Torremolinos njuter du av breda och långsträckta sandstränder och ett solsäkert klimat. Dessutom har du nära till storstaden Málaga som lockar med shopping, kultur och historiska byggnader. Det var i Torremolinos som turismen på Costa del Sol hade sin början. Detta lilla fiskeläge har förvandlats till en stor och livlig badort, som tar emot både inhemska och långväga besökare. Längs med den sju kilometer långa strandpromenaden samsas flanörer, joggare och semesterfirare. Här njuter både lokalbefolkningen och tillfälliga besökare av den fina stranden och den avslappnade atmosfären. 

Fiskeby

I det gamla fiskeläget La Carihuela råder fortfarande spansk stämning och här ligger små butiker och restauranger tätt i gränderna. Här kan du festa loss på aptitretande tapas eller läckra fisk- och skaldjursrätter. 
De båda kustsamhällena Torremolinos och Benalmádena är idag helt sammanvuxna och längs havet kan du promenera ända bort till Benalmádenas exklusiva marina. Ett par kilometer upp i bergen ligger den vitkalkade och genuina byn med samma namn. 

Nära till Málaga

Från Torremolinos har du bara en dryg mil till provinshuvudstaden Málaga och dit tar du dig enkelt och snabbt med pendeltåg. I Málaga möts du av härlig spansk stadsmiljö med gågator, exklusiv shopping och många historiska byggnader. Här kan du besöka Picassos födelsehus och det moriska palatset Alcazaba. 

Träning

Träning

Naturgräs & konstgräs

Träning på den nyrenoverade sportanläggningen. Här kan vi erbjuda både naturgräs och konstgräs! 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs