Skip to main content

F1 Italien - Monza 6-8 september

Monza är klassisk mark för Formula 1. Boka ett paket när klimatet är som bäst i Milano och upplev all action, ljudet och spänningen på plats.

Boende sker i centrala Milano på 3*hotell inkl. frukost. Till Autodrome Nazionale Monza tar ni er enkelt med tåg från Milanos centralstation och sedan är det rimligt promenadavstånd till arenan.

I paketet ingår helgbiljett i kategorin General Admission-biljetter (vilket är onumrerade biljetter och oftast ståplats) men vi kan boka den sektion ni önskar mot ett tillägg. Biljetter och voucher levereras oftast med posten eller som e-ticket.

Vi hjälper er gärna med flygbiljetter och naturligtvis går det att förlänga vistelsen med några extra nätter i härliga Milano.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs