Skip to main content

BEDINGERESAN! | Golf- & whiskyresa till Arran 5 - 10 juni

Upplev Skottlands rika kulturarv och storslagna natur på denna golf- och whiskyresa till Isle of Arran!

Arran är en juvel i Skottlands sceniska krona. Ön ståtar med kulinariska läckerheter samt sitt egna bryggeri och destilleri. Ett besök på Lochranzadestilleriet och whiskyprovning ingår i denna resa. Variationen i Skottlands dramatiska landskap kan upplevas på denna ö. Bäst utforskas den genom att dra på sig vandringskängorna eller genom att hoppa på en cykel. Men genom att ta på sig golfskorna och spela golf på de tre utmanande golfbanorna: Brodrick, Lamlash och Shiskine får ni också uppleva den fantastiska naturen med berg och hav. Rådjur och ekorrar är vanligt här. Och har ni tur på vägen över med färjan kan ni få en glimt av delfiner och sälar. Boende sker på öns bästa hotell med restaurang, pub, inomhuspool, varm atmosfär och natursköna omgivningar. Härifrån har ni även promenadavstånd till centrala Broadick för ytterligare restauranger, butiker och pubar.

Skynda! Begränsat antal platser…

Golf

Golf

Brodick Golf Club är en naturskön upplevelse. Banan är en mix av park- och linksbana och flack så den är enkel att promenera runt. Längden skrämmer ingen, en behaglig bana för alla golfare men fortfarande finns gott om utmaningar för den med lägre hcp och som vill utmana.

Lamlash Golf väntar en något mer utmanande och teknisk svår golfbana. Här spelar ni några långa och spännande par 3 hål, på över 200 meter och några tuffa par 4:or där det är viktigt att hålla sig på fairway, annars är bollen förlorad. Med sitt läge på kullarna ovanför byn Lamlash har ni en underbar utsikt över ön och till fastlandet där man kan skönja Turnberry och Royal Troon. Bana är av parkkaraktär och kuperad på sina håll. Golfbil kan rekommenderas om man inte vill bättra på konditionen. Lamlash kommer utmana alla spelare och är en riktigt kvalitativ och underhållande golfbana.

Shiskine Golf erbjuder något så annorlunda som 12 hål golf. Trots avsaknaden av 6 hål så kommer detta bli en riktigt minnesvärd golfupplevelse där vi spelar två varv och sammanlagt 24 hål. Bana kallas ”paradiset för en golfare” och ”linksgolf i sin ädlaste form” En kultbana i golfens hemland som fortfarande behåller formen och layouten som den var för över 100 år sedan. Det blir lite annorlunda, så mycket kan vi lova. Från banan har ni på vissa platser en 360 graders vy över Arran och nästan ständigt havet som kuliss.

Program


5/6 Avresa Kastrup 13:40 och ankomst Edinburgh 14:30 lokal tid. Efter att ha hämtat bagage etc så avgår transferbussen mot hamnen i Ardrossan som ligger strax norr on Prestwick. Bussresan tar ca 1,5 timme genom till Skottska landskapet. Sen väntar en båtresa över till gemytliga ön Arran. Vi förväntas vara på hotellet ca kl. 20:00.

6/6 Efter en härlig frukost hämtar bussen upp vid hotellet för transfer till golfbanan Brodick. Första start är kl. 10:30. Efter rundan hinner man njuta av lugnet och någon förfriskning innan det bär åter om hotellet.

7/6 Idag skall vi smaka på lokal whisky. Klockan 13 påbörjas rundturen på lokala Lochranzadestilleriet och avslutas med whiskyprovning. Totalt tar besöket ca 2,5 timme. Efter besöket är vi åter på hotellet.

8/6 Idag spleas golfbana Lamlash med första start kl. 11:00. Buss hämtar er vid hotellet.

9/6 För många blir dagens golf resans höjdpunkt. Idag spela Shiskine Golf, 24 hål av genuin Skottsl linksgolf. En bana hämtad ur sent 1800 tal. Start 11:00 + 14:15

10/6 Idag lämnar vi Arran för denna gång. Vi börjar färden mot Edinburghs flygplats under förmiddagen. Flyget lyfter kl. 15:55 och vi ankommer Kastrup kl. 18:40

Karta

Hotell

4****Auchrannie Resort

4****Auchrannie Resort

Boendet ligger 8 minuters promenad från stranden. Och 20 minuters promenad från Brodicks färjeterminal. Med ett lyxigt spa och eleganta rum. Rummen har flat-screen TV, gratis Wi-Fi och moderna badrum med gratis Arran Aromatics produkter. Rummen har också te och kaffe faciliteter. Auchrannie Resort har tre prisbelönta restauranger. Beläget i Brodick, på den vackra ön Arran, Hotellet har en skönhetssalong och gym. Spaet har två inomhus pooler samt både bastu och ångbastu och bubbelpool.
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs