Skip to main content

Valle del Este 4**** - Jul och Nyårs golf & halvpension

Vill du inte fira Jul och nyår med snö och minusgrader? Då är detta paketet för dig.

Är du trött på att fira jul hemma i det kalla Sverige? Då har vi nu byggt ett paket för dig. Körtiden på ca två timmar från Alicante flygplats är väl värd resan då ni kommer till den absoluta sydostkusten nära Almeria där det nästan varje år är återkommande 20+ grader vid Jul och Nyår, med andra ord ett helt perfekt golfväder. I det här paketet  ingår, flyg, halvpension, golf, hyrbil, samt en väldigt trevlig julmiddag för er som åker över jul och en nyårsmiddag för er som väljer att åka över nyår, väljer ni 2 veckors paketet så är självklart båda middagarna inkluderade. På Valle Del Este ligger där18 underhållande hål direkt utanför hotellet, härligt poolområde, inomhuspool, bra priser i serveringen och en diger halvpensionsbuffé att vänta.

 

Vi har kombinerat det så att man kan åka antingen över jul och vara hemma till nyår, eller att man åker över nyår. Vi har även ett fåtal platser som sträcker sig över båda perioderna. 

Boende

Boende

Fyrstjärniga Hotel Valle del Este har 130 rymliga rum (30 kvadratmeter), alla med balkong.

Hotellet har stilfulla och välutrustade rum med bland annat

- A/C

- Värdeskåp 

- Minibar

- Satellit-TV mm.

- Gratis WIFI

- Balkong

m.m

Valle Del Este ligger precis intill golfbanan, träningsområdet, klubbhuset och pro-shopen.

Boendet har även en Spa anläggning där ni kommer ha tillgång vid två tillfällen under er vistelse. 

 

 

Om resmålet

Om resmålet

Spaniens bästa klimat

Vill du spela golf på din semester, men inte prioritera bort sol och vackra kustremsor, så är Costa de Almería i Andalusien ett perfekt val för dig. 4* Valle del Este är antagligen vår mest prisvärda destination om ni söker ett golfpaket till Spanien med halvpension inkluderat. Detta fräscha hotell på Costa Almeria har arton underhållande golfhål som närmsta granne, bra övningsområden och SPA med fritt inträde. 

Bästa klimatet

Bilresan hit från flygplatsen i Alicante tar cirka två timmar och ni kommer så långt söderut det är möjligt på fastlandet. Att det odlas mängder av apelsiner och tomater i omgivningarna intygar att ni anlänt till bästa möjliga klimat. Här erbjuds ett solsäkert klimat, långsträckta och breda stränder och närhet till den charmiga provinshuvudstaden Almería, som erbjuder historiska sevärdheter och ett rikt utbud av genuina tapasrestauranger, shopping och kultur. Det är lätt att ta en paus i golfen för shopping och en dos äkta andalusisk atmosfär. Ni kan även passa på att ta en dagsutflykt till Granada och se den ståtliga borgen Alhambra.

Golf

Golf

Valle del Este

Valle del Este, en bana med ökenlik karaktär, man har under hela pandemin jobbat på att göra ännu fler förbättringar på banan och dessa förbättringar kommer vara klara till Jul och Nyår. Här har bandesignern José Canales Gálvez ritat en skapelse som kräver spelstrategi och planering för en score på handicap. Det gäller i första hand att planera redan innan utslaget och då banan inte är så lång kan drivern få vila sig på de flesta av hålen. Banan invigdes 2002 och är alltid lika rolig och utmanande att spela, här kommer ni också minnas de runda utslagsplatserna, de vackra men så kostsamma vattenhindren och de så oförlåtande ravinerna. Banan avslutas med en halvö-green som ibland kostar några slag extra. Banan som har par 71 mäter korta men ej så lätta 5402 meter från gul tee och 4801 meter från röd tee.

Är du mer intresserad av banan? Kika gärna in klippen nedan som visar alla 18 hål. ( Detta var innan renoveringen ) 

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I våra kompletta golfpaket till Valle del Este ingår alltid hyrbil. Vi rekomenderar alla att göra tillvalet fullförsäkrad hyrbil i sista bokningssteget. 

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs