Skip to main content

Here We Go - Golf Riviera Open 9 Oktober

Komplett paket
Pris från
1 695:-
2dagar
 • En övernattning (del i dubbelrum - Enkelrum tillägg + 400kr)
 • Abacus Piké (värd 595:-)
 • Välkomstdrink
 • 2 rundor golf (se golffliken nedan för banorna)
 • Deltagande i Here We Gos Golf Riviera Open
 • Tävlingsavgift på 250:- per person tillkommer
 • Goodiebag/Start kit
Transportsätt:Ingen transport
Boka

Välkommen till Sveriges Golf sydkust och Here We Go Golf Riviera Open

Här spelas Sveriges sydligaste 2-mannalags golftävling där ni spelar Lördag 9 oktober Bedinge GK och söndag 10 oktober Trelleborgs GK 

Däremellan bor vi på Palm Tree Hotel i Trelleborg där ni får en möjlighet att ladda batterierna mellan golfrundorna samt under avslappnande former lära känna era motståndare. På lördagskvällen har vi en välkomstträff och för de som önskar en gemensam middag. Helt enkelt en golfupplevelse för de som vill spela, umgås och älskar golf!

Boende

Boende

Ni bor i dubbelrum, enkelrum mot tillägg, på helt nyrenoverade Palm Tree Hotel i hjärtat av Palmernas stad Trelleborg. Smakfullt inredda rum med wifi, tv och andra bekvämligheter. Varje rum har helt nya och ljust kaklade badrum. Hotell har satsat på miljön och har bl.a. lagt in nya mattor som tillverkats av återvunnet plast från havet. Hotellet har lounge och konferensrum.  Här har ni nära till allt. Ett steg från hotellet och ni är ute på gågatan. Nära till mysiga butiker och stans pubar och restauranger. 

Program

Fredag 8 oktober

Möjligt att inkvartera sig. (tillägg)

Lördag 9 oktober 

Bedinge GK 

09:00 Samling på golfbanan

09:30 Första start

16:00 Första dagens tävling slut

18:00 Välkomstträff på hotellet (drink, öl, vin & alkoholfritt ingår)

20:00 Gemensam middag (frivilligt) och utlottning av priser

Söndag 10 oktober 

Trelleborg GK 

Fr.07:00 Frukost

09:00 Samling på golfbanan

09:30 Första start

16:00 Slut på tävlingen & prisutdelning

Hemresan och tack för en trevlig golfhelg (även möjlighet att stanna en extra natt och boka till golf)

 

 

Tävlingsfakta

Tävling

Partävling, Grensome, poängbogey, 6 utslag per spelare, löpande start

Reducerat spelhandicap: Spelaren med lägst HCP reduceras till 60% och spelaren med högst HCP reduceras till 40%.

Högsta HCP som får tillgodoräknas är 36.

Tävlingen är öppen för alla som älskar golf.

Du får delta i hur många deltävlingar du vill och byta spelpartner hur ofta du vill.

Samtliga deltagare i tävlingen får en goodiebag/startkit.

Anmälningsavgift: 1495kr/ person

Grenfee/tävlingsavgift: 250 kr/person

 

Ingår Anmälnings- och tävlingsavgift:

Abbacus Piké (värd 595:-)

En övernattning (del i dubbelrum - Enkelrum tillägg + 400kr)

Välkomst drink

2 runda golf (se resp. golfhelger för banorna)

Deltagande i Here We Gos Golf Riviera Open

Goodiebag/Start kit

Golf

Trelleborgs GK

En ovanligt vackert belägen och utmanande 18-håls sea-side bana med links karaktär. Banområdet är en stark naturupplevelse med sina nästan 400 olika växtarter och sitt delvis unika fågelliv. Från samtliga hål är havet synligt och det skapar en fantastisk vy över horisonten med båtarna som seglar ut och in till Trelleborgs hamn. En etablerad golfshop med välsorterat sortiment samt en restaurangen med utsökt mat där havsutsikt gör att det blir en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Bedinge GK

På Bedinge GK får du uppleva golf på en av Sveriges sydligaste och vackraste golfbanor i kombination med fantastisk natur, go mat och gemenskap. Banan är en öppen parkbana med öppna sommargreener året runt. Banan ligger på sandjord där dräneringen är mycket bra vilket gör att underlaget är utmärkt för golfspel. Banan är lätt och snabb att gå men tekniskt krävande där en välgenomtänkt spelstrategi lönar sig. Rondtider oftast under 4 timmar med möjlighet till fikapaus efter 9 hål. Utmärkta träningsmöjligheter med 6-håls kortbana och flera olika träningsgreener för chip-, pitch- och putt träning. 11 väderskyddade utslagsplatser. Väl tilltagen drivingrange som är över 250 meter lång. Nya uppställningsplatser för husvagnar och husbilar med 350 meter ner till fantastisk badstrand

Tegelberga GK

I ett böljande landskap ligger Tegelberga Golfklubb, en av Sveriges mest natursköna golfbanor med underbara vyer över Skånska slätten. 27 hål, alla med unik karaktär, är fördelat på E18-hålsbanan från 1990 samt en full längds 9-hålsslinga (2002) som även fungerar som en av Sveriges bästa Pay&Playbanor. Väldigt bra och trevlig restaurang med fulla rättigheter, PGA-pro samt utmärkt driving range och andra träningsområden gör Tegelberga GK till en golfanläggning i toppklass

Vinster

Vi bygger helgen på att vi skall njuta av golf och gemenskap. Absolut finns det litet priser till våra vinnare men vi sätter vårt fokus på att deltagande och golfglädje är det viktigaste. Därför lottar vi även ut priser på vår gemensamma middag på lördag kväll. Huvudpriset för vinnande lag var tävlingsvecka är 1 natts övernattning med frukost + runda 18 hål på fantastiska klassiska links golfbanan Falsterbo GK.

Närmst-hål-tävling

Vid varje deltävling kommer det att arrangeras en Närmst-hål-tävling på ett utvalt par 3 hål.
Det kostar 100kr att delta och vinnaren erhållerära golfkläder till ett värda av 1750kr från Abacus .

Hole in one

Lyckas du att göra en hole in one på något par 3 hål i tävlingen premieras du med en fin flaska vin till maten  + ett Abacus regnställ byxor och jacka till ett värde av 3500kr.

Om resmålet

Om resmålet

Centrala Trelleborg bjuder på en härlig småstadskänsla med bra shopping och ett varierat utbud av restauranger och nöjen.  Trelleborg är ett utmärkt alternativ för er som vill kombinera stadsliv, med bekvämt centralt boende. Staden kallas även för Palmernas stad, eftersom denna växt pryder olika platser runt om i staden. Här finns ett lugnt stadsliv, men önskar ni mer puls ligger Malmö bara 30 minuter bort.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs